SA SELA U VILU: Brenina snaja je iz Budilovine, bavila se poljoprivredom i brala kupine za 20 evra!

Autor: kurir

Zabava

03.07.2020

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snajka Lepe Brene Sandra Miljaković potiče iz sela Budilovina nadomak Brusa, gde i sada živi njena porodica, koju ona često posećuje. Devojka Viktora Živojinovića ima 26 godina, studira na Filološkom fakultetu u Beogradu i radi kao šminkerka, i njih dvoje su u vezi skoro godinu dana.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Viktor sa devojkom

S obzirom na to da je njihov odnos stabilan i da Sandra od pojave korone u Srbiji živi u Breninoj vili na Bežanijskoj kosi, u Budilovinu su se mediji malo više raspitali o njoj.

Porodica Miljaković živi u blizini centra sela, njihova porodična kuća je poprilično velika, zidana od cigle i s prostranim dvorištem. Roditelji nisu bili kod kuće, ali su komšije ispričale ponešto o njima.

Sandra je najmlađe dete i ima dva brata - Marka i Miloša. Marko je završio Mašinski fakultet u Kragujevcu, gde i sada živi i radi, dok je Miloš završio ugostiteljsku školu i radi sa ocem Zvezdanom Miljakovićem u porodičnoj firmi koja se bavi proizvodnjom metala i prohroma. Majka je domaćica i bavi se kućnim poslovima, a pomaže i u poljoprivredi, jer uzgajaju kupine.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

Sandra je, priča sagovornik, bila odličan đak i završila je gimnaziju u Brusu, nakon čega se upisala na Filološki fakultet, studira srpski jezik i književnost. Uvek je bila uzorna devojka, radila je u poljoprivredi za nadnicu od 20 evra i niko je ne pamti po skandalima. Meštani još nisu videli Viktora Živojinovića u selu, iako njegova devojka često dolazi da obiđe porodicu.

Uspeli smo da stupimo u kontakt i sa Sandrinim ocem Zvezdanom, koji je u ljubaznom razgovoru otkrio da je oduševljen ćerkinim izborom.

- Poštujem njen izbor i dopada mi se Viktor, deluje mi da je lepo vaspitan. Nismo ga još upoznali jer ga Sandra nije dovodila kod nas. Smatra da je još rano za tako nešto i da su još mladi za neki dalji korak, i ja to poštujem. Ona je lepo vaspitana, uvek je bila odličan đak, student, dete za primer. Zna i da kuva, skoro je kuvala slatko, bila je u Budilovini pre dve nedelje - kaže ponosni tata i dodaje da, iako njegova mezimica boravi u Breninoj kući, tamo se nije zvanično preselila.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić

- I dalje plaća stan u Beogradu. S dečkom je u vili verovatno zbog koronavirusa, lakše je kad su zajedno. Inače, ona odmalena ima radne navike, radila je kod mene u radnji, brala je kupine za nadnicu, ničega se ne libi. Evo, sad kad je dolazila u Budilovinu, išla je u kuću moje majke, svoje bake, koja ima 86 godina i negovala ju je, pomagala joj. Sredila joj je celu kuću, oprala zavese, ma sve radi. Mogu da kažem da me nije obrukala - kaže Zvezdan.

S obzirom na to da je najmlađe dete Miljakovića da li su on i supruga razmazili Sandru.

- Mi smo se trudili da je lepo vaspitamo, malo smo je razmazili jer je najmlađa. Ja sam priželjkivao da treće dete bude ćerka i ispunila mi se želja. Ona je ista ja, liči na mene i ponosan sam na nju - završava Zvezdan. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading