Tanja žrtvovala stan zbog sinova!

Autor: M. Š.

Zabava

22.10.2017

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodno problematičan brak Tanje Savić i njenog muža Dušana je, po njenim rečima, na stabilnim nogama. Sama Tanja želi da se njihova porodica proširi za još jednog člana i to, ako bi se ona pitala, bila bi jedna devojčica. Pevačica je takođe progovorila o tome zbog čega ne poseduje svoj stan u Beogradu.

RepublikaFoto: instagram.com/tanja_savic_private
Tanja Savić

- Nemam stan i ne planiram da ga kupim jer skupljam pare za školovanje svojih sinova. Ranije mi je stan bio velika želja, ali otkad sam postala majka, deca su mi prioritet. Živimo u Australiji, gde imamo kuću i stan, i zbog toga takođe ništa ovde ne bih kupovala. Tamo nam je za sada baza, a u Beogradu iznajmljujemo stan. Odavno sam se oprostila od krova nad glavom i skupe garderobe jer hoću da ulažem u njihovo obrazovanje, fakultete… Bila bih ponosna da završe dobre škole. Sve drugo može, a i ne mora - rekla je Tanja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading