(FOTO) OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Seka se iznenada obratila pratiocima: Ne zamerite mi..!

Autor:

Zabava

02.07.2020

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kako je rodila drugog sina, Seka Aleksić se skoro potpuno posvetila odgajanju Jakova i Jovana.

RepublikaFoto: instagram.com/seka_aleksic
Seka Aleksić

Ona na svom Instagram profilu često deli delove iz svog privatnog života, a na osnovu tih objava se može videti koliko je posvećena majka.

Atraktivna pevačica sinoć je na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavila simpatičnu fotografiju sa starijim naslednikom Jakovom.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Seka

Bezbrižnu igru je zabeležio verovatno Sekin suprug Veljko, a popularna pevačica je osetila potrebu da se zbog jednog detalja na fotografiji izvini svojoj publici.

- Jeste da mi stomačić na ovoj fotki i nije baš sjajan, (ne zamerite) ipak sam se porodila pre pet meseci... Fotka mi je veoma lepa, spontana i puna radosti - napisala je Seka.

Pevačicu su obožavaoci ohrabrili i podržali rečima da dobro izgleda i da stomačić ne bi ni primetili, da ona to nije napisala.

Na osnovu fotografija, koje možete videti na OVOM linku, zaključite sami da li je pevačica imala razloga da se izvinjava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading