U poslednje vreme mislim o Jeleninom mužu: Kija bacila oko na bivšeg partnera Slobine devojke!

Autor: Kurir.rs

Zabava

01.07.2020

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar je sigurna u to da njen bivši muž Slobodan Radanović i dalje gaji emocije prema njoj.

RepublikaFoto: e-stock agency/printscreen/TVPink
Sloba, Jelena i Kija

Iako je posle razvoda svako od njih dvoje nastavio svojim putem, pevačica tvrdi da je bivši muž ne ostavlja na miru.

O čemu najviše mrziš da pričaš u javnosti?

- O Slobodanu Radanoviću.

Zašto? Bio ti je muž.

- Zato što je naša priča ispričana, a o onome šta ja znam ne bih da govorim.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Kija Kockar

Zar ima još nešto što se ne zna?

- E, pa kad budete saznali neke stvari, pa me pitate, biće to to. On je osoba koja je daleko u mojoj prošlosti. To što ja pričam o svojim osećanjima ne znači da želim da budem s njim. On je bio psihopata koji je želeo da se pomiri sa mnom, a ne ja s njim. I sad bi dao sve da budemo zajedno. On nikad neće reći svoje mišljenje. Meni je rekao van kamera. Komplikovana je tu priča, a farse pravi da bi mene povredio.

Šta misliš kako je njegovoj verenici Jeleni kad ovako nešto ti kažeš?

- Više razmišljam kako je njenoj deci i tom mužu koga je prevarila sa Slobodanom. Ona me ne zanima. Nebitna mi je kao i lampa na zidu. Sloba je postao Luna dva. Između mene i Slobodana postoji jedna stvar koja se ne zna, a što se tiče njegovog života, postoji milion stvari koje ja znam, ali nije na meni da pričam niti ću ikada reći. Sad, pošto se njegova devojka razvela, može da se kaže da mu je devojka. Kako je njoj, ne znam, s obzirom na to da me je on tokom njihove veze milion puta zvao, a šta je predstavio drugoj strani, to nije moj problem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Pamela

01.07.2020 19:12

Jelena je kraljica za ovu kiju

Odgovori 4 10
lea

02.07.2020 10:21

Meni nije jasno zašto se ovoj bolesnoj ženi daje ovoliki medijski prostor.Žena je očito za neku psihijatrijsku ustanovu.Kao da je ona jedina se razvela i sad ona kao bitna Slobi.Ženo čovek ima drugu pomiri se sa tim. Da ima desetoro dece,daleko je bolja riba od tebe,a verujem i čovek.Svakodnevno lupetaš gluposti i novinari to objave,ti se ženo sve više kanališ,a u svom bolesnom umu misliš da si bitna.Taj jadan Sloba se tebe neće rešiti.O kom varanju ti pričaš,kad si prevarila i muža i ljubavnika.Dokle više,da nas "silujete" sa vestima od ove ispod svakog proseka žene.Pustite da ode tamo gde joj je i mesto u zaborav!

Miljko

04.07.2020 10:32

A ko je ta Jelena? Šta ona radi? Šta bi mogla da radi bez osnovne škole. Za sada pokazala samo da zna da bude sponzoruša sa dva (2) deteta iz razvedenog braka. Nikada ništa nije radila. Odrekla se dece zbog švalera Slobodana. Treba preispitati njeno ponašanje prema svojoj deci i gde su ta deca smeštena.