Živojinović obletao oko plavuše dok je ona pravila selfi: Viktorova devojka se baškarila u Breninom bazenu!

Autor: M.V.

Zabava

02.07.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka Viktora Živojinovića, Sandra Miljaković, odomaćila se u kući Lepe Brene, a ona se pohvalila pratiocima na društvenim mrežama kako joj dečko udovoljava.

Foto: instagram.com/printscreen
Sandra i Viktor

Sunčani dan iskoristili su za kupanje, sunčanje i uživanje pokraj ogromnog bazena koji se nalazi u sklopu pevačicine vile na Bežanijskoj kosi.

Atraktivna plavuša pravila je izazovne selfije za širi auditorijum, a do ušiju zaljubljeni Živojinović obletao je oko nje. Studentkinja je želela baš sve da dočara fanovima, pa tako nije propustila da zabeleži ni intimni trenutak, te se na snimku vidi kako je Viktor ljubi po vratu dok se ona namešta za pratioce.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Viktor i Sandra

Kako Brena i Boba oduvek važe za dobre domaćine, pile na ražnju koje se u blizini okretalo posvedočilo je da je i mladi naslednik preuzeo lepe manire i vodi računa da u kući nikome ništa ne fali. Ne možemo reći da je hteo da ugodi gostu budući da je Sandra već odavno više kod njega nego kod svoje kuće. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading