Ko je Jovan Pejić sa kojim je Nataša Rodić u vezi: Žene luduju za njim, lumpuje do zore, nije ušao u rijaliti, a evo i zbog čega!

Autor: Republika

Zabava

01.07.2020

12:13

Kao bomba juče je odjeknula vest da je Jovan Pejić, sin folkerke Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, od nedavno je u vezi sa Natašom Rodić.

Instagram/printscreen
Nataša Rodić

On je fotografiju sa Natašom, ali Bojanom Rodić i njenim izabranikom Mirkom, postavio na društvene mreže, gde su uživali svo četvoro u lepom sunčanom danu.

Jovan Pejić ima dvadeset godina, završio je Ekonomsku školu, trenutno je student.

Voli da se provodi i uživa, često je u društvu lepih žena, što se može videti po njegovim snimcima i fotografijama na društvenim mrežema. Nedavno je želeo i da se oproba u rijaltiju, međutim ipak je odustao.

instagram.com/zoran_pejic_peja
Peja

Njegov otac Peja je nedavno otkrio zbog čega se njegov naslednik nije oprobao u ovom vidu TV zabave.

- Imao je obaveze na fakultetu. Mislio je da će moći da odloži neke ispite, pa da uđe. Ja sam mu rekao: "Dobro, ako to može" - rekao je nedavno Peja.

- Međutim, pošto je to privatni fakultet, prvo su u početku rekli da može, bili smo sigurni da ulazi. Posle toga su se oni konsultovali sa dekanom i on je rekao da to ne može da se čini nikome. Moraju svi studenti da budu redovni - dodao je Pejić, pa zaključio:

- Veoma sam zadovoljan, on je odličan student. Vredan, radan, vredno uči. Ponosan sam na njega. Nije ni na mene ni na Zlatu. U svakom slučaju, ni ona ni ja ne bismo bili za to da batali fakultet da bi ušao u rijaliti.

Komentari (0)

Loading