MRKA SE POSVAĐAO SA ŽENOM USRED RESTORANA

Autor: informer.rs

Zabava

21.10.2017

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Političar i izabranik pevačice Ane Bekute Milutin Mrkonjić video se drugi put u 15 dana sa svojom zakonitom suprugom Draganom, ali se ovog puta žestoko posvađao sa njom! Iako su mnogi sumnjali da vara Bekutu sa ženom, istina je da Mrka ne može da je se oslobodi.

RepublikaFoto: instagram.com/anabekuta1
Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

On je preksinoć sa Draganom bio u jednom zemunskom restoranu. Ipak, tada su Mrkonjići delovali kao skladan bračni par, dok se sada jasno videlo da Milutin voli svoju Anu i da sa ženom želi da raščisti račune.

Mrka i Daša su nešto pre devet sati stigli u lokal, a onda su započeli burnu raspravu.

- Dragana je zvala konobara da ga nešto pita, a to je prilično razljutilo njenog muža. Počeo je da viče: "Nemoj to da radiš! Dosta je bilo! Ti i ja smo završili!".

Bilo je veoma neprijatno. Svi u restoranu su ućutali i počeli da prate ovu bračnu dramu - priča izvor Informera koji se zatekao na licu mesta.

RepublikaFoto: Tanjug
Milutin Mrkonjić

On ističe kako se posle toga Mrkonjić ućutao i da do kraja večere nije ni progovorio sa svojom životnom saputnicom:

- Više reč nisu razmenili. Daša je poručila brokoli sa pavlakom, a Mrka čorbu. Svako je gledao u svoj tanjir i tako sve dok nisu završili sa večerom. Ustali su bez reči i krenuli ka izlazu restorana.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading