Mali Peja smuvao treću Rodićku: Sinovi poznatih pevačica slabi na sestre iz Titela!

Autor: G. Doljančević - M. Veljković

Zabava

01.07.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestre Rodić iz Titela napravile su pravu pometnju među javnim ličnostima sa naše estrade, a nakon Bogdane i Bojane, i treća sestra Nataša uplovila je u ljubavnu romansu sa sinom poznate pevačice.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/instagram.com/ bojana_rodic

Naime, sin Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje, Jovan Pejić smuvao je Natašu Rodić. Ništa nas ovo ne čudi jer je očigledno da su sestre slabe na mamine sinove, te je tako Bogdana prva povukla nogu kada je krenula da se zabavlja sa najboljim srpskim bokserom Veljkom Ražnatovićem i ubrzo posle postala Cecina snajka. Malo za njom, Bojana je smuvala sina Goce Božinovske Mirka Šijana, i sada je i Nataša uradila isto.

Kako saznajemo, provodadžija je bio upravo Šijan, te je on spojio novopečene golupčiće, a za Srpski telegraf izvor blizak popularnim porodicama iz sveta šou-biza otkrio je da ne treba da čudi to što su mladi naslednici odlepili za atraktivnim devojkama.

Bojana i Nataša su sa momcima uživale na bezenu u dvorištu Goce Božinovske

- Nataša, Bojana i Bogdana su vrlo lepe, zgodne i ultraatraktivne. Momcima su oduvek privlačile pažnju, a deca su iz pristojne i ugledne porodice, koja je svojim vrednim radom i trudom postigla i omogućila sebi lagodan život. Mirko je zapravo kriv za novu vezu jer se on druži sa Zlatinim sinom, pa je spojio sestru svoje devojke Bojane i malog Peju. Nataša je, inače, malo povučenija od Bojane i Bogdane, ali podjednako privlačna muškom polu - priča izvor pa nastavlja:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????

A post shared by Jovan Pejic PEJA (@pejic_jovan) on Jun 29, 2020 at 11:03am PDT

- Jovan je do ušiju zaljubljen u Natašu, a ona je malo stidljiva, bar za sada. Njemu je super što devojka njegovog druga ima tako lepu sestru, pa im se, eto, prosto sve namestilo. Za sada se baš vidi da uživaju.

Zabavno druženje, sunčanje i kupanje momci su organizovali u kući Goce Božinovske u Surčinu, koja u sklopu dvorišta ima ogroman bazen. Mirko i Jovan su se potrudili da devojkama naprave pravi ugođaj, a sve su zabeležili snimcima i pohvalili se na društvenim mrežama kako kvalitetno provode vreme na otvorenom u trenutku kada se situacija sa koronavirusom u zemlji pogoršala. Bojana je pokazala izvajano telo u zlatnom kupaćem kostimu, a Nataša je pravila selfije kraj bazena u jednodelnom crnom.

Pored obilja hrane i pića, sve je začinjeno muzikom i zavodljivim plesom u bikiniju sestara Rodić, a dvorište Božinovske ličilo je na pravu malu intimnu žurku bogate dece slavnih roditelja. Rodićke su se odomaćile, te su nastavile druženje sa momcima u kućnoj varijanti do ranih jutarnjih časova.

Foto: e-stock/:R.RISTIĆ

Zlata kod Goce tračarila sa snajkom

Zlata Petrović došla je sa svojim sinom kod Šijana, pa je dan iskoristila za tračarenje uz kaficu sa Božinovskom i izabranicama njihove dece, snajkama Natašom i Bojanom. Pevačice se dugo znaju, a mlade sestre odlično su se uklopile u estradne priče budući da ih je Bogdana dobro pripremila na javni život. Oko bazena bile su postavljene ležaljke, a domaćica Goca obezbedila je piće za osveženje svojih gostiju u toplom danu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading