SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Tuča Mine Kostić i Indi uzdramala estradu!

Autor: Alo

Zabava

29.06.2020

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukobi među estradnim ličnostima nisu retkost, a jedan od najvećih skandala sa javne scene jeste tuča Mine Kostić i Inidire Aradinović Indi, koja se dogodila na Grand festivalu 2008. godine.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Indi

Njih dve ovo ni dan-danas nisu zaboravile jedna drugoj, a uzrok za fizički obračun navodno je bilo to što se Indi tada zabavljala sa Mininim bivšim suprugom Tiosavom Sretenovićem Tikom.

One su danas, posle 12 godina zajedno bile na snimanju emisije “Zvezde Granda – Specijal”, gde su obe bile gošće.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Mina Kostić

Ipak, prema fotografijama koje su tada nastale, nije jasno da li su se Mina i Indi srele, pošto je svaka od njih bila sama u studiju sa Sanjom Kužet i Vojom Nedeljkovićem.

Minom je otkrila da i dalje nije u dobrim odnosima sa koleginicom i da ne obraća pažnju na nju ukoliko se sretnu.

- Zašto me pitate za nešto od pre deset godina? Došla, snimila i otišla. Viđala sam je sto puta od tada na raznim snimanjima. Niti sa njom komuniciram, niti me ona zanima - rekla je Mina, ne precizirajuci da li je došlo do susreta između nje i Indi na snimanju pomenute emisije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading