Đurićeva otkazala svadbu zbog neverstva: Trudna Tamara ostavila verenika zbog prevare!

Autor:

Zabava

29.06.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić uhvatila je dečka Nikolu u prevari, zbog čega je raskinula vezu iako s njim čeka dete. Kako Srpski telegraf saznaje, pravi razlog zbog koga je Đurićeva otkazala svadbu koja je juče trebalo da se održi u stvari je prevara, a ne KOVID-19, kako je ona navela u javnom obraćanju na Instagramu.

RepublikaFoto: e-stock agency
Tamara Đurić

- Tamara je u Nikolinom telefonu pronašla prepisku sa nepoznatom devojkom, zbog čega je napravila haos. Ona nije sanjala da joj je Nikola neveran i zato ga i nije proveravala. Međutim, jedne večeri dok se Nikola tuširao Tamara je videla da mu svetli telefon i da je dobio poruku. Ušla je da vidi od koga je poruka i shvatila da je memorisana muška osoba, a da je poruku pisala ženska - govori dobro obavešten izvor.

Tamara je u tom trenutku shvatila o čemu se radi i želela je da sazna više o aferi svog verenika.

- Ona joj je odgovorila i nastavila da se se dopisuje sa njom u njegovo ime sve dok Nikola nije izašao iz kupatila i shvatio šta se dešava. Tamara je tada napravila scenu u stanu, lomila je stvari i vikala na njega. U početku je pokušao da joj objasni ko je devojka i smiri situaciju, ali mu ona nije dozvolila. Zahtevala je da se momentalno iseli iz stana i saopštila mu da otkazuje svadbu, te da ne planira da se uda za njega - završava priču izvor.

Rijaliti-zvezda u telefonu verenika pronašla prepisku sa drugom devojkom, nakon čega je odlučila da nastavi život sama

Kako dalje saznajemo, Nikola je napustio stan u kom su živeli, a Tamara se već sutradan obratila pratiocima na Istagramu, gde je napisala kako se svadba zakazana za Vidovdan otkazuje, a kao razlog navela je pandemiju KOVID-19, a ne prevaru. Međutim, u trenutku kada je svadba i bila zakazana pandemija je uveliko harala svetom, što jasno govori da Đurićeva baš i nije izrekla istinu kada je navela zašto otkazuje venčanje 10 dana pre njegovog održavanja.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Tamara Đurić

Kako bismo proverili navode, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Tamarom, ali do zaključenja ovog broja nije odgovarala na naše pozive.

Podsećanja radi, Tamara Đurić se verila 23. maja sa dečkom Nikolom, s kojim čeka prvo dete. Ona je u četvrtom mesecu trudnoće i termin za porođaj joj je novembar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

29.06.2020 11:11

A nije ga ni pokazala. Da to nije njen vozač čije lice nismo videli?