EDITA IZAZVALA SAOBRAĆAJKU, PA POBEGLA! Aradinovićeva napravila skandal, nije htela da plati odštetu!

Autor:

Zabava

29.06.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Edita Aradinović glavna je vest na društvenoj mreži Tik-tok, gde je mladi M. S. objavio snimak na kojem tvrdi da je pevačica izazvala udes i oštetila njegovu majku. Kako mladić navodi, udes se dogodio preksinoć, Edita je vozila beli automobil mercedes, a nakon sudara je ubrzo pobegla s lica mesta.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Edita Aradinović

Naime, M. S. je objavio snimak na kojem počinje priču o udesu dok stoji na ulici, a iza njega se čuje uznemiren narod.

- Verovali vi meni ili ne, ja sad stojim pored auta moje mame. Ja prolazim ulicom, šetam kuče i meni komšija kaže da je neko udario auto moje mame. Nasred ulice stoji ona pevačica Edita u belom mercedesu, cmizdri tu i plače kako je to auto njenog dečka. Likuša drami, drami, tu se napravio haos, skandal i produži devojka, mrtva 'ladna ode. Krenula da plače i kaže: "Ne mogu ja ovo da platim, 2.000 evra štetu" i ode. I sad mi blejimo ovde ko idioti - izjavio je M. S.

U sledećem kadru vidi se uznemirena žena, koja je verovatno majka momka koji je objavio video, nakon čega se snimak prekida.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Edita Aradinović

Pomenuti video izazvao je burne reakcije na pomenutoj mreži, a mi smo tim povodom kontaktirali sa Editom. Pevačica je isprva rekla da nije istina ništa od onoga što je mladić rekao, a nakon pitanja gde je bila te večeri, pevačica je priznala da je imala udes.

Edita: Deluje mi da mališa traži publicitet. Imala sam malo čukanje, dogovorila sam se s ljudima, platila. Čula sam se i sa njegovom mamom, sve pet

- Pogledala sam njegov Tik-tok i deluje mi da mališa traži publicitet. Imala sam malo čukanje, dogovorila sam se s ljudima, platila. Čula sam se i sa njegovom mamom, sve pet. Nema razloga za pravljenje frke - rekla je pevačica za Srpski telegraf, ne želeći da otkrije detalje udesa.

Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa M. S. kako bismo saznali da li je reagovala policija, ali nije odgovarao na naše poruke do zaključenja broja.

Foto: instagram.com/editaaradinovic

Nakon udesa lumpovala u Novom Sadu

U isto vreme kada je M. S. objavio da je Edita pobegla nakon udesa, pevačica je objavila snimak na kojem sređena putuje ka Novom Sadu. Na mestu je suvozača i ne vidi se u kojem je automobilu. Nakon toga, pevačica je objavila snimak na kojem peva i veseli se u nekom klubu, tako da očito udes nije uspeo da joj pokvari planove.

Foto: instagram.com/edita

U krizi zbog korone

Edita je u maju rekla da je situacija izazvana pandemijom koronavirusa uticala na njenu finansijsku situaciju.

- Ko nije upao u finansijsku krizu (smeh)?! Samo ko se dobro udao, nije imao problem. Ja se bogami nisam udala - kroz šalu je otkrila Aradinovićeva, koja se odmah po popuštanju mera vratila poslu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

29.06.2020 11:13

Edita mnogo laže samo da se pojavi u javnosti.