Nova kazna stigla na pevačicinu adresu! Milan prijavio Severinu, nije mu vratila sina na vreme!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Popović (54) i Severina Kojić (48) se još uvek tuže oko starateljstva nad sinom Aleksandrom. Sud je u novembru prošle godine doneo pravoznažnu presudu, prema kojoj će dečak živeti s ocem, dok će ga majka viđati u određenim terminima. Međutim, pevačica nije ispoštovala vreme koje je predviđeno da vrati sina ocu, pa ju je Milan opet prijavio.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Milan Popović i Severina Kojić

Kako saznajemo od splitsko-dalmatinske policije, Severina je dobila još jednu kaznenu prijavu i to zato što, navodno, nije predala dete staratelju, odnosno bivšem partneru Milanu Popoviću.

- Sva prikupljena dokumentacija i sačinjena pismena, kao i kaznena prijava, biće dostavljeni na dalje postupanje nadležnom Opštinskom državnom tužilaštvu u Splitu, specijalizovanom za omladinu. Naravno, osim toga biće obavešten i Centar za socijalni rad - rekli su u policiji u Splitu.

Nakon svega toga navodi se da je Severina zbog Milana pozvala policiju, a iz policije kažu da su išli na mesto događaja, ali da nije bilo potrebe da intervenišu, te da su se odmah vratili u stanicu.

 Pevačica pozvala policiju da reaguje, međutim, oni su se brzo povukli sa lica mesta jer nije bilo potrebe za bilo kakvo intervenisanje

 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Stereo Kanal

- Tačno je da je jedna ženska osoba zatražila da policija reaguje i da izađe na teren. Međutim, kada smo otišli na to mesto gde se to odvijalo, nije bilo potrebe za bilo kakvim reagovanjem, pa smo se povukli - kazali su iz splitske policije.

Inače, kako se dalje navodi, Severinin PR menadžer Davor Grgin kaže da o ovoj kaznenoj prijavi pevačica još nema saznanja.

RepublikaFoto: Privatna arhiva, Prntscr TV Prva

- Prema našim saznanjima, sve kaznene prijave protiv Severine Kojić su odbačene, a o novim nemamo nikakva saznanja - rekao je Grgin za 24.hr.

Podsećamo da je Popoviću pripalo starateljstvo nad sinom i da je tom presudom Severini oduzeto pravo odlučivanja o pitanjima obrazovanja i zaštite deteta, ali ona se na presudu žalila. Spisak njenih žalbi se još uvek nalazi na Županijskom sudu u Splitu.

Ništa od pomirenja bivših partnera

Prošlog vikenda na Opštinskom kaznenom sudu u Zagrebu nije došlo do mirenja između posvađanih bivših partnera. Reč je o privatnoj tužbi za klevetu koju je Popović podneo protiv Severine i njenog bivšeg advokata. U međuvremenu ona je izgubila još jedan sudski spor nakon što se žalila na privremenu meru Opštinskog građanskog suda u Zagrebu iz jula 2019, prema kojoj ne sme objavljivati fotografije svog maloletnog sina na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading