(FOTO) DOČEPALA SE SLOBODE, PA NAVALILA NA ALKOHOL: Otkrivamo šta Ajfonka radi da prekrati vreme nakon izlaska iz pritvora

Autor: Republika

Zabava

26.06.2020

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pritvorsku ćeliju u Bijeljini Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon zamenila ležernim životom u Beogradu! I, kako se čini, poznata starleta post-zatvorske dane iskoristiće uživajući u alkoholu.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Tijana Ajfon

Kako što se može videti na fotografijama koje Republika objavljuje, Ajfonka se po izlasku iz pritvora prepustila čarima šampanjca.

Podsetimo, Ajfonka je zahvaljujući moćnom advokatu iz Republike Srpske uspela da se izbori da sa slobode pokuša da ospori sumnje nadležnih organa da se bavila prostitucijom i organizovala je.

Više informacija iz rubrike HRONIKA pročitajte ovde.

RepublikaFoto: youtube.com/BN TV
Ajfonka po izlasku iz pritvora

Kako su Srpski telegraf i Republika već pisali, Ajfonka je po izlasku iz pritvora poručila da je iz ovog iskustva naučila da je malo ljudi dobro i daje mnogo više ološa koji kosriste druge i gledaju samo svoj interes ne razmišljajući o posledicam koje izazivaju.

- Naučila sam da ne bi trebalo da verujem slatkorečivim ljudima, kao što sam do sada, kao i da čovek može imati vrlo malo pravih prijatelja, a ne kako sam ja mislila. Tek sada sam shvatila ko su mi pravi prijatelji. Naučila sam i da ne srljam i da cenim život i slobodu. Zahvalna sam što sam dobila priliku da cenim to što sada sedim u kozmetičkom salonu i uživam u malim stvarima - istakla je Tijana za Srpski telegraf.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading