Nepismena Edita se baš zanela: Moj maternji jezik je albanski!

Autor:

Zabava

27.06.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edita Aradinović ekspanzivnu popularnost stekla je u grupi Ministarke i svoj karijerni put nastavila je solo, a u emisiji "NetKulturno" šokirala je gledaoce svojim nimalo adekvatnim priznajem.

Foto: instagram.com/edita
Edita Aradinović

- Moj maternji jezik je albanski, tata mi je iz Medveđe. Deda mi je došao 1957. godine u Beograd i napravio mamu i još sedmoro dece, koja su odrasla u Beogradu - rekla je pevačica bez imalo ustezanja na iznenađenje mnogih, pa je dodala da se nije latila knjige, te je završila samo osnovnu školu.

- Ja sam izrod u familiji jer nikada nisam htela da učim, uvek sam se nekako snalazila, ali sam imala i probleme - rekla je Edita, te izjavila da se podvrgla estetskim korekcijama, bez kojih je imala velike komplekse.

Edita: Ja sam izrod u familiji jer nikada nisam htela da učim, ali uvek sam se nekako snalazila

- Uradila sam dve estetske operacije. Da ih nisam uradila, bila bih iskompleksirana i luda - iskrena je bila jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading