(FOTO) Milica će poludeti kada ga bude videla u njenom zagrljaju: Bivši dečko Todorovićeve uhvaćen u se*si akciji sa zgodnom pevačicom!

Autor:

Zabava

26.06.2020

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Didanović i bivši dečko Milice Todorović koreograf Miloš Paunović uhvaćeni su u strasnom zagrljaju.

RepublikaFoto: instagram.com/milicatodorovicofficial
Milica Todorović i Miloš dok su bili u vezi

Naime, zgodna pevačica je angažovala Miloša kao koreografa za spot koji priprema uz svoju novu pesmu, a na samim probama između njih su se mogle videti varnice. 

Ona je na svom instagram profilu objavila zajedničku fotografiju i sama priznala za portal Republika.rs da se njih dvoje izuzetno privlače ali da su za sada ništa više do prijatelja. 

- Slika je nastala dok smo vežbali koreografiju za novu pesmu koju treba da izbacim. Istina je da se vidi  erotski naboj i privlačnost između nas, ali ipak moram reći da je Milošev i moj odnos strogo poslovan - rekla je Katarina.

Foto: instagram.com/katarina_didanovic
Katarina Didanović i Miloš Paunović

Inače Kaća ni malo nije bila ubedljiva dok je pričala, a šta se dešava sa njom i koreografom ostaje nam da vidimo.

Podsetimo Miloš Paunović je bio u dugogodišnjoj vezi sa pevačicom Milicom Todorović sa kojom je planirao i brak ali se ljubavna priča završila raskidom. 

Kako su tada mediji pisali pevačica je zamolila Miloša da spakuje stvari i izađe iz stana u kom su živeli zajedno dok je ona na turneji. Kao razlog za raskid pominju se nepomirljive razlike po pitanju budućnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading