(FOTO) Milica Pavlović zapalila klub svojim stajlingom! Ispalo joj celo međunožje, a grudi pucaju iz dekoltea: Ovo još niste videli!

Autor:

Zabava

25.06.2020

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S**si sinjorita Milica Pavlović raspametila je sve one koji su došli da je pre dve večeri slušaju u jednom prestoničkom klubu, gde se pojavila u provokativnom zlatnom kombinezonu koji je više otkrivao nego što je pokrivao!

RepublikaFoto: Promo
Milica Pavlović

Atraktivna zvezda bila je oduševljena činjenicom da je klub prepun, a već na prve taktove numere „Boginja“ zanjihala je kukovima kako samo ona to zna, a momci iz prvog reda pali su u trans! 

Jedan od njih bio je i fudbaler Nemanja Radonjić, koji je zajedno sa svojim drugarom iskoristio priliku da se fotografiše s Pavlovićevom dok je bila na bini.

U jednom trenutku pevačica je jedva uspela da obuzda grudi da joj ne izlete iz preuskog gornjeg dela kombinezona, ali joj to nije smetalo da puna tri sata zabavlja sve one koji su došli na njen nastup. Da je slušaju, a bogami i gledaju! 

Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading