Odlepili jedno za drugim: Šabanov sin planira da oženi Aleksandru Mladenović?!

Autor: kurir

Zabava

25.06.2020

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin pokojnog pevača Šabana Šaulića Mihajlo Šaulić želi da se oženi pevačicom Aleksandrom Mladenović.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ/instagram.com/printscreen
Mihajlo i Aleksandra

Iako su tek nekoliko meseci u vezi, njihovi prijatelji kažu da su se jedno u drugo toliko zaljubili da već pominju zajednički život i venčanje. Mihajlo se poverio svom bliskom okruženju da je u zvezdi "Granda" pronašao sve ono što voli da ima jedna žena i da bi želeo da s njom osnuje porodicu.

Ona mu u potpunosti odgovara, ali i on njoj, kažu upućeni, naročito zato što razume njen posao. Inače, Mihajlo Aleksandru u svemu podržava, a bude i na njenom nastupu, što je bio slučaj nedavno kada je pevačica gostovala na jednom splavu u Beogradu. Tada su se i potvrdile sumnje da su oni zajedno.

Inače, da ima nečega između njih, počelo je da se šuška kada se Šaulić pojavio na proslavi Aleksandrinog rođendana krajem maja u restoranu njene koleginice Jane Todorović. Njih dvoje su tada bili uzdržani sve dok predstavnici medija nisu otišli kući.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Dva puta otkazao svadbu s Danijelom

Mihajlo je pre Aleksandre bio u višegodišnjoj vezi s Danijelom Mandić, sa kojom je zakazao venčanje najpre za leto 2019, a potom i za jun 2020. godine. Prvi put su pomerili venčanje zbog Šabanove pogibije, dok su drugi put raskinuli veridbu šest meseci pred izgovaranje sudbonosnog "da". Porodicama i prijateljima su rekli da im se razlikuje pogled na budućnost i da se oko mnogih stvari nisu složili. Rastali su se u mirnom tomu, a dve porodice su ostale u dobrim odnosima, jer Goca Šaulić, Šabanova udovica, nikada neće zaboraviti koliko joj je značila podrška koju je dobila s njihove strane kada je tragično nastradao njen suprug u februaru 2019.

Tada su se opustili i, kako navode neki od prisutnih na žurki, ljubili se i grlili pred svima. Kako se saznaje, Aleksandra je ta koja ne želi da se u javnosti priča o njenoj vezi, baš iz razloga što želi da uspe i postane gospođa Šaulić. Zato je i u emisiji kod Ognjena Amidžića pokušala da sakrije da su ona i Mihajlo zajedno, ali je ipak ostavila mogućnost da se nešto desi između njih.

- Nismo u vezi, družimo se, prijatelji smo, ja sam slobodna žena, on je slobodan muškarac, pa ćemo videti. Nikad se ne zna - rekla je Mladenovićka, koja se samo nekoliko dana kasnije pojavila na proslavi Mihajlovog rođendana. Tada je potvrdila da su bliski.

Inače, kako kažu njeni prijatelji, za sada je najizvesnije da će par započeti zajednički život u Aleksandrinom stanu koji je kupila u Beogradu na vodi, iako i Mihajlo ima svoj krov nad glavom. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading