Jelenin intervju pre udesa: Đuričaninova o ljubavi sa Slobom, ali i o Kiji Kockar!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

23.06.2020

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona se do sada nije oglašavala!

RepublikaFoto: e-stock agency
Jelena Đuričanin

Jelena Đuričanin, verenica folkera Slobe Radanovića, u svom prvom intervju otkrila je detalje veze sa pevačem, a dotakla se i njegove bivše supruge Kristine Kije Kockar i nekadašnje ljubavnice Lune Đogani.

Slobina devojka je bila upoznata sa dešavanjima u ljubavnom trouglu u "Zadruzi 1", a prilikom upoznavanja o Radanoviću nije imala predrasude, s obzirom na to da je u rijalitiju prevario svoju tadašnju suprugu.

- Nisam imala predrasude o njemu, naprotiv, od starta sam mislila da je vaspitan, dobar momak, sve što sada mislim, mislila sam i tad. Naravno da je taj čin loš, ali to što je ta stvar loša, ne znači da je suština loša. Svi mi grešimo, on ima jako mnogo dobrih osobina, to mi je dokazao kroz naše zabavljanje - rekla je Slobina izabranica za "Telegraf".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kija Kockar

Jelena je odgovorila na pitanje da li je imala priliku da sretne ili upozna Slobinu bivšu suprugu Kristinu, kao i kakvo mišljenje ima o njoj.

- Nikad se nismo srele, stvarno ne poznajem devojku. Iskreno, ne sumnjam u posebnost nijedne žene koju ju Sloba voleo. Jednostavno treba imati poštovanja prema bivšim ljubavima, to su ljudi koje smo voleli i koji su bili deo naših života - rekla je pevačeva verenica.

Mnoge će iznenaditi koje ime će Sloba i Jelena dati detetu.

- Sloba je romantičan, baš ume da voli. Iskreno, nikad u životu nisam bila voljenija i nikada nisam više volela... Vi toliko pričate o toj svadbi, čovek možda ni ne želi da me ženi, ali će morati - rekla je Jelena.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Sloba i Jelena

- Šalila sam se ovih dana i rekla mu da ću otići u opštinu i reći: "Meni su novinari zakazali, sad mi Slobu i dovedite". Pričamo o tome, zaista se volimo i sve je super, to je izvesna stvar, ali nismo konkretizovali ništa - dodala je.

Jelena je ispričala i kako se Sloba snalazi sa njeno dvoje dece, koje ima iz prethodnog braka.

- Super, on se potpuno spusti na njihov nivo, moja deca ga obožavaju. Baš sam iznenađena, baš ga vole. Videli su se sa njim i toliko su se igrali, jedva su ga pustili da izađe iz kuće - zaključila je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srba

25.06.2020 12:33

Ko je ova pa daje intervju? Bivša žena nekog fudbalera. Buduća žena neke pevaljke?