Oljin mali MMA borac: Karleušin sin boksuje ko veliki

Autor:

Zabava

20.10.2017

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Olja Karleuša sa suprugom Predragom Petrovićem ima devetogodišnjeg sina Pavla, koji je na tatu povukao talenat za bavljenje borilačkim sportovima, te već boksuje kao sportista od 25 godina.

RepublikaFoto: instagram.com/oljakarleusaofficial
Olja Karleuša

Pavle Petrović važi za boljeg učenika u školi Sveti Sava, sa njim oko učenja intezivno radi mama Olja Karleuša, dok je za sportske treninge zadužen tata. Petice pljušte i kada je mali Pavle zbog sporta van školske klupe, što je pohvalila učiteljica Marija. Svakog dana posle školskih časova, dok drugi vršnjaci vreme provode uz kompjuterske ugrice, tata Peca neumorno trenira sa naslednikom. Ovaj dvojac je vrlo posvećen borilačkim sportovima od kojih je džudo osnovna disciplina u kojoj se Pavle takmiči u Srbiji na otvorenim prvenstvima.

Naslednik je pošao stopama oca Predraga koji je bio jedan od boljih vežbača kod čuvenog Miroslava Ćitakovića Ćire sa radničkog, dugogodišnji član bokserskog kluba Sinđelić. Osim toga Pavle sa tatom trenira i mixed marshal arts MMA jednu od najpolupanijih veština u kojima su jedni od boljih na borilačkim treninzima, u Sali i po otovorenim poligonima. U slobodno vreme sportske aktivnosti su usmerene na vožnju atv quad motora po šumama Avale, plivanje, pecanjem i vožnju hoverborda. Da su Pavlovi treninzi itekako urodili plodom govori to što ovaj devetogodišnjak zna da boksuje kao sportista od 25 godina, što možete videti na priloženim snimcima:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading