Briga ga za ženu i dete! Amar Gile i Nataša Radan zajedno: Pevač se preselio kod bivše zadrugarke!

Autor: Star

Zabava

23.06.2020

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amar Gile se nedavno razveo od supruge Ene sa kojom ima sina, i to zbog priča da je varao sa bivšom zadrugarkom Natašom Radan.

RepublikaFoto: Instagram.com/natasa.rr
Nataša Radan i Amar Gile

Međutim, izgleda da mu Nataša ipak nije samo recka budući da je pevač ponovo sa njom! Čak se preselio u njen stan!

- Amar nikad nije hteo da prizna da ima bilo šta sa Natašom, čak je govorio kako je ona njegov fan. Nisu se ni videli, ni čuli devet meseci, a nedavno su se slučajno sreli, nakon čega su se čuli i telefonom, i strast je opet proradila. Da se više ne kriju jasno je bilo i kada je Amar pevao u Beogradu na jednom splavu, a Nataša se pojavila tik uz binu. Sve vreme je gledala u njega, pevala, a u jednom momentu Gile joj je posalo i ruže. Kada se nastup završio, njih dvoje su napustili lokal zajedno i otišli verovatno u njen stan, pošto koliko čujem, Gile je stalno kod nje - priča izvor blizak Nataši.

- Ja volim njegove nastupe i muziku, volim da ga slušam. Pevao je onu pesmu "svi znaju da sam oženjen", samo "svi ovde znaju da sam rastavljen!"! Buket je završio u mojim rukama, da - izjavila je Nataša.

RepublikaFoto: Instagram.com/natasa.rr
Nataša i Amar Gile

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading