Sloba Radanović otvorio dušu na rođendanskom slavlju: Kija ne može da se poredi sa Jelenom, sa verenicom želim decu!

Autor: Irena KARIĆ

Zabava

23.06.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpopularnijih pevača na našoj sceni Slobodan Sloba Radanović proslavio je 30. rođendan u krugu bliskih prijatelja, porodice, ali i pripadnika sedme sile, te je na rođendanskoj žurki upriličenoj u jednom prestoničkom restoranu otvorio dušu i progovorio o verenici Jeleni Đuričanin, ali i o bivšoj supruzi Kiji Kockar.

RepublikaFoto: e-stock agency/printscreen/TVPink
Sloba, Jelena i Kija

Intervju koji je uzburkao javnost odnosio se na Kijinu izjavu da u Slobinim očima "vidi mržnju zbog onoga što je ona, a on to nikada neće biti", te je svoj komentar na njeno izlaganje dao i sam Sloba.

- Ne prija mi to što vidim, ja nju ne mrzim, mržnju ne posedujem u sebi, a kamoli za nju. Svako je krenuo svojim putem i to je najbolje. Ne bih uopšte dalje komentarisao. Jednostavno, Kija ne može da se poredi sa Jelenom. Svako od nas je jedinka za sebe - rekao je pevač, pa otkrio da će se uskoro oženiti, međutim, tačan datum još uvek nije isplaniran.

- Ne znam kada će svadba, normalno da želim da se Jelena i ja venčamo. Ona je osoba koja kada uđe u prostoriju, svi je vide, ima harizmu, privlačnost, ali je, pre svega, mnogo dobar čovek, pažljiva, kada voli, voli nekako privrženo - izjavio je slavljenik, te se dotakao teme očinstva i toga da bi voleo da se ostvari u ulozi roditelja:

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba Radanović

- Nismo radili na prinovi, to je nešto što treba da se desi spontano, kad god se desi, dobro je došlo. Svejedno mi je da li je dečak ili devojčica, samo da je živo i zdravo. Ako budemo imali dečaka, zvaće se Dušan, po mom ocu - želja je Slobe i Jelene nakon teškog perioda koji ih je zadesio zbog iznenadne smrti njegovog oca.

Rođendansko slavlje upotpunio je i veliki broj čestitki, koje je dobio kako od kolega sa estrade tako i od najbližih, ali i velikog broja fanova, koji mu godinama pružaju bezrezervnu podršku.

Sloba: Svejedno mi je da li je dečak ili devojčica, ako budemo imali dečaka, zvaće se Dušan, po mom pokojnom ocu, rekao je pevač

- Da ne računam ovo što su mi majka i devojka čestitale, stvarno je bilo dosta poruka, moji fanovi su mi čestitali i baš su bili kreativni, dobio sam neke lepe video-snimke. Znači mi dosta podrška fanova, ne želim da zvučim pogrešno, ali moji fanovi su stvarno kulturni ljudi, ne pljuju nikoga, podržavaju me i uvek me iznenade.

Slavlje na kojem su prisustvovale zvanice trajalo je do ranih jutarnjih časova, a fotografski objektivi zabeležili su i zlatnu, svečanu toaletu Slobine izabranice Jelene Đuričanin, te su fotografi zabeležili i njihov sočni poljubac.

Foto: e-stock/D. STANOJEVIĆ

Bubamara: Ubila sam se od alkohola, a ti Slobo si dobar čovek

Dara Bubamara bila je jedna od gošći na Slobinom rođendanu, a kako je veče odmicalo, popila je malo više, pa se latila i mikrofona kako bi slavljeniku poručila:

- Ubila sam se, a ti si dobar čovek, je*eš to zvezde, je*eš sve, bitno je da smo mi dobri ljudi. Sloba je dobar čovek, ne znam ko je još sa estrade dobar čovek. Jovan Perišić, Leka, njegov menadžer, takođe. Izvinite, ali pričam istinu - izjavila je Dara vidno ponesena atmosferom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Nada

23.06.2020 06:26

Ma Jelena ne može da se poredi sa Kijom, pobrkao si loncice Balvane!

Odgovori 18 2
NADA

23.06.2020 07:24

KIJA NIJE ŽENA ZA BRAK. SAMOŽIVA JE, SAMO DA SE O NJOJ PIŠE, DA SE STALNO REKLAMIRA I DA KOMANDUJE. NE VERUJEM DA ĆE IKADA OSTATI U BRAKU , JA PA JA. SLOBA ,JE PO MENI MOGAO DA NADJE SLOBODNU, MLAĐU CURU.

Odgovori 1 16
Vjera

26.06.2020 12:33

@NADA - Jelena je najgori izbor.

Odgovori 14 1
Kum

26.06.2020 12:26

Jelena je komandant. Stalno je prisutna. Ne pušta Slobu samog ni na nastupe. Odrekla se dece radi Slobe. A svakog dana se više puta svadjaju i mire, kao da su u Zadruzi.

Odgovori 14 0