(FOTO) Pretukao me je jer mi telefon često zvoni: Poznata pevačica pretrpela brutalno nasilje, partner je unakazio!

Autor: Express

Zabava

22.06.2020

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plesni podijum go-go plesačice i piste na kojima je „špartala“ kao manekenka Emina Goga Terzić zamenila je mikrofonom te je, kao pevačica, sa prvim pesmama, „Bling Bling“ te „Svoja i ničija“, na velika vrata uplovila u estradne vode. Imala je podšku i svog nevenčanog supruga.

RepublikaFoto: Printscreen
Emina Goga Terzić

No, poslovne uspehe nedavno su joj poremetili problemi u privatnom životu. Izabranik njenog srca, da li zbog ljubomore ili nečeg drugog, počeo je da je psihički i fizički maltretira. Sve je kulminiralo 8. juna ove godine kada ju je bukvalno pretukao zbog čega je morala zatražiti lekarsku pomoć u bolnci u Novom Pazaru, a nakon nje i institucionalnu zaštitu kojom mu je zabranjen pristup u njenu blizinu.

- Kao i svaka žena, u pokušaju da spas ljubavnu vezu, dugo sam trpila razne vrste maltretiranja, kaže Emina Goga Terzić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#loveselfie

Објава коју дели life is beautiful ?E_M_I_N_A (@goga_terzic99) дана 1. Мај 2020. у 3:32 PDT

 

- Međutim, što sam ja više trpila moj nevenčani suprug se sve više kuražio te me bukvalno pretvorio u boksersku vreću zbog čega je naš daljnji, zajednički život, izgubio svaki smisao. Ja sam atraktivna žena i nije nikakvo čudo da fanovi lepote sa kojima me obdarila majka priroda „prže“ svojim očima. No, nikada nisam bilo kim slala bilo kakve znake kojim bi se neko uvukao u moje srce. Ono je bilo rezervisano za mog nevenčanog supruga. Zbog posla kojim se bavim često mi „zvrči“ telefon. Tako je bilo i 8. juna ove godine kada je bukvalno ljut, zbog toga što mi često zvoni telefon, fizički nasrnuo na mene te me počeo tući pesnicama po celom telu. Time je prekino svaku mogućnost da nas dvoje sutra opet živimo zajedno.

 

 

Da li će ovaj slučaj usporiti njenu karijeru ostaje da se vidi, a pevačica je bosanskim medijima dostavila izveštaj lekara da je pretučena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading