Poznata sam po tome da krijem svoje momke: Teodora Džehverović progovorila o vezi sa bratom Novaka Đokovića!

Autor: IDJTV

Zabava

22.06.2020

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedini mediji povezivali su aktraktivnu pevačicu Teodoru Džehverović sa bratom Novaka Đokovića, Đorđem Đokovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Teodora Džehverović

Da li su zaista u vezi ili ne, otkrila je bivša učesnica "Zadruge".

- Jako mi je neprijatno da pričam o tome. Ja dečka ne poznajem. Poznata sam po tome da krijem veze, a što se ove veze tiče nije istina, momka stvarno ne poznajem. To ne znači da se nećemo možda upoznati, posle ovoga, sasvim slučajno i spontano - rekao je Teodora i nastavila:

- Nije istina, zaista mi je glupo da neko pomisli da je krenulo sa moje strane. Ja sam se šokirala. Mislila sam, trač kao i svaki. Novinari su počeli masovno da me zovu. Bila sam u fazonu: "Da li sam stvarno sa ovim dečkom?". O čemu se radi? - rekla je Teodora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Realno

22.06.2020 18:55

Koliko je ova devojka kontradiktarna i koliko sama sebi skače u usta. Više od godinu i po od službenog "raskida" sa Anđelom priča kako je solo, unatoč svim silnim paparazzo snimcima i slikama, a sada onako sasvim nošalantno kaže "poznata sam po tome što krijem veze". Koje to veze krije ili je krila ako je toliko dugo sama?! I ova priča oko Đokovića čisto sumnjam da je nastala eto tako sasvim slučajno baš pred izlazak njenih pesama. Bez obzira na to da li je istina ili trač od nekoga je morao poteći, a ne verujem da je taj neko bio Đoković.

Realno Realno

22.06.2020 23:11

Malo se zabunila. Mislila je na kombinacije, koje ona inace ne podrzava.

A može biti

23.06.2020 12:49

@Realno Realno - A možda i jeste. Ne treba zaboraviti da je imala i kres kombinaciju sa Vukom Mobom, kojeg sad ne može očima da gleda samo zato što je prekinuo saradnju sa njenom menadžerkom (koja je btw. također bila u šemi s njim u isto vreme kad i Teodora). Isto tako svi zaboravljaju da je ova devojka prva podržala Lunjaru u njenom ljubovanju sa oženjenim čovekom, prikrivala ih i lagala dok je to bilo potrebno. Zar bi devojka koja je časna i poštena, koja drži do morala ikad mogla pristati da bude saučesnik u nečem takvom?! I celu priču oko famoznog biznismena sa jahtom sama je zakuvala slepo slušajući savete svoje drage menadžerke jer Bože moj, bitno je bilo podići prašinu pred ulazak u reality i napraviti marketing za pesmu Kristian Grey, a to što je za čitav život sebi nalepila etiketu "Ćazimovice" manje je važno. Niko njoj ne spori ambiciju i trud koji ulaže u svoju karijeru, ali služiti se svim i svačim da postigneš cilj je već druga priča. Puna su joj usta morala i poštenja, a njeni postupci ne govore baš tome u prilog.