Kitićeva ćerka potopila splav: Elena u noćnom provodu sa Milanom Stankovićem!

Autor: Milica Veljković

Zabava

22.06.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna ćerka Mileta Kitića Elena Kitić pažnju privlači kad god se pojavi na nekom javnom događaju, a ovog puta ona je posetila poznati prestonički splav.

RepublikaFoto: printscreen/instagram/youtube.com/Pinkove Zvezdice
Milan i Elena

Društvo joj je pravio Milan Stanković, a njih dvoje su sa zajedničkim društvom uživali u noćnom provodu u prvom zajedničkom vikend-izlasku po okončanju vanrednog stanja zbog pandemije koronavirusa.

Miletova ćerka u mrežastim čarapama i provokativnim plesom privlačila je pažnju jačeg pola

U odličnoj atmosferi i dobroj muzici uživali su i mnogi drugi, poznati i manje poznati, a pažnju prisutnih, naročito kod jačeg pola, izazvala je i njena prijateljica sa kojom se prisno grlila i pozirala u mrežastim čarapama, koje su provokativno virile ispod pocepanih farmerki. Pevačica je svakim svojim pokretom privlačila brojne poglede, ali ona na to nije obraćala pažnju, već se maksimalno opustila sa ekipom. Po svemu sudeći, ona se uželela noćnih izlazaka i dragih ljudi.

Foto: instagram.com/milanstankovic

Mnogima je zapalo za oko da su Milan i Kitićeva tokom cele večeri pili vodu. Uprkos tome, bili su sjajno raspoloženi, a ponela ih je i fenomenalna energija žurke na poznatom prestoničkom splavu "Hot mess".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading