BESNA KAO RIS: Nepoznata žena plasirala BRUTALNU LAŽ O GOCI TRŽAN!

Autor: J. V.

Zabava

20.10.2017

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras počine sa emitovanjem nova, četvrta po redu sezona popularnog muzičkog takmičenja za decu "Pinkove zvezdice". Jedan od članova stalnog žirija je Goca Tržan, koja je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila tvit nepoznate osobe koji ju je mnogo naljutio.

RepublikaFoto: youtube.com/Pinkove Zvezde
Goca Tržan

Naime, jedna od korisnica Tvitera opisala je događaj sa snimanja Pinkovih zvezdica vezan za pevačicu.

- Dete iz publike na snimanju Pinkovih zvezdica pruža kiflu, a džukela Goca Tržan joj kaže: "Ne uzimam ništa od Cigana, posebno ne kiflu." - napisala je dotična gospođa.

Goca nije mogla da veruje šta je pročitala i munjevitom brzinom je odreagovala na ovu laž.

- Prezirem lažove i smradove!!! Na snimanju sam se našalila sa detetom u publici da ću joj maznuti kiflu jer sam mrtva gladna, ali nema smisla jer je dete gladnije. Da ova spodoba nije ispovraćala ovakav tvit ne bih ni znala da je dete bilo romske nacionalnosti. I još me nazove "džukelom"! E ovako: Sram te i stid bilo jer si zlo i pokvareno biće i neka ti se lepo vrati svala laž i malicioznost. Užas! Kakvi ljudi.

 

 

Tržanovoj su mnogi fanovi i prijatelji pružili podršku, a jedna od njih bila je i Ivana Peters.

- E tako nastaju vesti! Užas... Iskrivljena istina do balčaka! I onda te neko osuđuje a nema pojma ko si u stvari. Znam to. Ma... Karma je mama - uverila ju je koleginica.

Podsećamo, pored Goce u žiriju će se naći Jelena Tomašević, Sergej Ćetković, Milan Stanković i Leontina Vukomanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading