REPUBLIKA SPREMILA SPECIJALNO IZNENAĐENJE: Ne propustite ludu žurku na "Fristajleru" povodom početka leta

Autor: Republika

Zabava

19.06.2020

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za ludi letnji provod! Prestonički klub "Fristajler" u subotu 20. jula organizuje spektakularnu žurku povodom početka leta o kojoj će Beograd danima pričati. A uz to, i Republika je spremila specijalna iznenađenja.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

Naime, kao što ste već navikli od našeg portala, s vremena na vreme imamo običaj da vas obradujemo zanimljivim poklonima.

Tako će biti i ovaj put. U saradnji sa "Fristajlerom" za deset prvih čitalaca koji nas kontaktiraju na marketing@republika.rs obezbedili smo po dva besplatna koktela. 

Šta možete da očekujete?

Sudeći prema proteklom vikendu, kada je zvanično otvorena nova sezona na "Fristajleru" i ove godine ovaj klub biće jedan od najprepoznatljivijih simbola Beograda kada je noćni život u pitanju.

Naime, proteklog vikenda gomila poznatih provodila se do sitne sate u ovom klubu, a da li će tako biti i za žurku posvećenu dolasku leta, savetujemo vam da proverite sami.

Foto: Promo foto
Darko Lazić

Proteklog vikenda, na "Fristajeleru" provodio se, recimo, pevač Darko Lazić, koji je u društvu prijatelja i saradnika pokazao da zna da se dobro zabavi i uz haus muziku koja je potpuno drugačija od njegove. 

Foto: Promo foto
Baka Prase

Pevačica Teodora Džehverović bila je jedna od najraspoloženijih. Popularni youtuber Baka Prase  privukao je pažnju čitavog kluba pošto je njegova ekipa bila jedna od najenergičnijih.

RepublikaFoto: Promo foto
Kaja Ostojić i Matea Pavlović

Pevačica Kaja Ostojić došla je sa dečkom Mateom Pavlović em poznatim fudbalerom. Zaljubljeni par se nije razdvajao i sve vreme su igrali pribijeni jedno uz drugo. 

Da zabava bude potpuna, pobrinuli su se di-džejevi koji su puštali muziku tako da niko nije mogao da ne đuska.

Prvod, još provoda...

Već utorak na "Fristajleru" sprema se veče posvećeno muzici devedesetih, sreda je rezervisana za R'n'B, žurku četvrtkom pravi ekipa IDJ televizije dok je petak rezervisan za GetLowParty i gostovanja.

Subotom na "Fristajleru" čuju se komercijalne haus hitovi uz koje je nemoguće da stojite mirno. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading