(FOTO) Bila je tajno udata za bivšeg dečka Mire Škorić: Ovo je velika ljubav Dragane Mirković!

Autor: Srbija Danas

Zabava

18.06.2020

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska folk zvezda Dragana Mirković od 2000. godine u srećnom je i stabilnom braku sa biznismenom Tonijem Bijelićem sa kojima ima dvoje dece Marka i Manuelu, ali malo ko se seća da je devedesetih godina bila u ozbiljnoj vezi sa nekadašnjim estradnim menadžerom Zoranom Bašanovićem.

RepublikaFoto: instagram.com/dragana_mirkovic
Dragana Mirković

Koliko su bili ludi jedno za drugim, govori i to da su se tajno venčali u Las Vegasu, iako kako je svojevremeno Bašanović izjavio, to venčanje nije bilo važeće.

- Mnogo vremena smo tada boravili van zemlje, a kada nismo radili, išli smo što dalje, jer smo jedino tamo imali mir. Postoje turistička venčanja na dalekim destinacijama i ostrvima gde ljudi sklapaju brak iz zezanja. Tako smo se Dragana i ja venčali u jednoj kapeli u Las Vegasu, kao i mnogi poznati parovi, ali to venčanje nije nigde zavedeno i ne važi. Ako je to bilo to neko tajno venčanje o kojem se pričalo, sad više nije - obelodanio je Bašanović, koji je pre veze sa Draganom bio u kratkoj romansi sa njenom koleginicom Mirom Škorić.

RepublikaFoto: youtube.com/PA
Zoran Bašanović

Veliki šok za domaće medije bilo je pojavljivanje Škorićeve na Bašanovićevoj slavi 2014. godine, a ovim gestom Mira je tada pokazala da se pomirila sa bivšim dečkom, koji ju je, kako se šuškalo po estradnim krugovima, ostavio zbog Mirkovićeve.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading