Promocija albuma „Pribojska": Bane Obradović se vratio poslu nakon koronavirusa

Autor:

Zabava

18.06.2020

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane nastavlaj tamo gde je stao!

RepublikaFoto: Melos Estrada
Bane Obradović sa prijateljima

Mesec dana nakon što je pobedio u bici svog života protiv koronavirusa, najuspešniji estradni menadžer u ovom veku Bane Obradović ponovo se vratio poslovnim obavezama a prvo njegovo javno pojavljivanje bilo je 17. juna u Priboju na promociji albuma koji je objavio Igor Braunović, direktor preduzeća "Srbijašume".

Promocija CD-a pod nazivom „Pribojska" održana je u prepunoj sali doma kulture „Pivo Karamatijević", a među ljudima iz celog regiona koji su se ovim povodom okupili bili su autori pesama, Igorovi prijatelji i poslovni saradnici kao i legendarna pevačica iz ovoga grada Ana Bekuta koja je bila specijalni gost promocije i izazvala oduševljenje okupljenih.

Na samom događaju, osim talenta za muziku, Braunović je pokazao i svoju humanu stranu, pa je tako prihod od prodaje CD-a prosleđen za kupovinu terenskog vozila, koje je on poklonio domu zdravlja u Priboju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading