Tošić se u tajnosti seli od žene: Duško kupio stan i lokal za 550.000 evra, JK ostaje sa decom u vili na Dedinju!

Autor:

Zabava

18.06.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Duško Tošić definitivno je odlučio da se iseli iz vile na Dedinju, u kojoj trenutno živi sa Jelenom Karleušom i njihovim ćerkama Atinom i Nikom. Kako Srpski telegraf saznaje, fudbaler je pazario stan i lokal na Vračaru, za koje je iskeširao više od pola miliona evra. Prema tvrdnjama izvora, Tošić bi već do kraja godine trebalo da otpočne samački život, dok Jelena i njihove ćerke Nika i Atina ostaju u velelepnoj kući na Dedinju, u koju su se ove godine zvanično uselili.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/Promo foto
Jelena Karleuša i Duško Tošić

- Duško je u novoj luksuznoj zgradi na Vračaru, koja je još u izgradnji, kupio stan i lokal. Poslovni prostor ima 100 m2 i za njega je izdvojio 300.000 evra, dok je za stan iste kvadrature iskeširao 250.000 evra. On planira da se iseli iz vile na Dedinju u kojoj trenutno živi sa Jelenom i ćerkama. Kako već duže vreme ne žive u bračnoj zajednici, on želi da otpočne samostalni život. Međutim, da je investirao u nekretnine, krije bukvalno od svih, pa i od Jelene, koja nema pojma za njegov plan da nju i decu ostavi u renoviranoj vili, a on da pređe u novi stan - govori dobro obavešten izvor.

Tošić ne gubi vreme, te uveliko planira kako će izgledati njegov dom iako je zgrada u kojoj se nalazi njegov novi stan još u izgradnji.

- Duško uveliko ugovara sa arhitektama enterijer jer želi da opremi stan po svom ukusu. Zgrada u kojoj je pazario nekretnine nalazi se u izgradnji, a prema planu, biće gotova do kraja godine. Planirano je da cela bude u staklu i već sada se priča da će biti najluksuznija na Vračaru. Duška često viđamo da obilazi radove i dogovara se sa investitorima oko detalja vezanih za stan i lokal. Oni mu bukvalno za sve izlaze u susret budući da je sve platio unapred - završava priču izvor.

Duška često viđamo da obilazi radove i dogovara se sa investitorima oko detalja vezanih za stan i lokal, tvrdi izvor

Kako dalje izvor navodi, uporedo sa pripremanjem samačkog života Duško učestvuje i u renoviranju kuće, u koju se nedavno uselio sa Jelenom, a koju planira da ostavi njoj i ćerkama. Još nije odlučio da li će započeti neki posao u lokalu ili će ga izdavati, ali ima vremena da se odluči.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Duško Tošić

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Tošića, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Da je investirao u nekretnine, krije bukvalno od svih, pa i od Jelene, koja nema pojma za njegov plan da nju i decu ostavi u renoviranoj vili

Podsetimo, nakon što je Duško potpisao ugovor sa kineskim klubom Gvangžu, pevačica i fudbaler pazarili su luksuznu vilu od zvezdine legende Dragana Stojkovića Piksija za dva miliona evra. Pola godine Duško i Jelena su čekali da se završi papirologija kako bi i zvanično preveli vilu na njihovo ime.

Foto: Srpski telegraf

Prijavila ga za nasilje usred korone

Dok je na snazi bio policijski čas, Jelena Karleuša prijavila je Duška policiji, optuživši ga da je fizički nasrnuo na nju. Dežurna policijska ekipa reagovala je nakon primljenog poziva, ali pevačica je tada demantovala samu sebe rekavši da nasilja nije bilo. Prema navodima medija, Duško je tvrdio da je on taj koji je pretrpeo nasilje od Karleuše. Prošli su samo sa opomenom policije.

Foto: instagram.com/karleusastar

Deca preko nedelje kod Jelene, vikendom kod Tošića

Novi stan koji je Tošić pazario imaće, pored spavaće, i dve dečje sobe, koje planira da opremi za svoje mezimice. On ih neće odvajati od majke tokom nedelje, ali će vikendom provoditi vreme s njim, pa će iz tog razloga dve sobe biti namenjene Atini i Niki.

Foto: instagram.com/karleusastar

Uložio milion evra u renoviranje vile na Dedinju

Vila u kojoj još uvek zajedno žive Duško i Karleuša ima dve dečje sobe, tri gostinske, spavaću, veliki dnevni boravak, četiri kupatila, bazen, veliku terasu, dve kuhinje i ogroman prostor za garderobu. Duško je želeo da njegova deca uživaju u izobilju, te je u samo renoviranje uložio čak milion evra. Jednom prilikom Karleuša je istakla koliko je zahvalna suprugu na svemu što je učinio za njih i što im je obezbedio takav dom.

- Jako sam zahvalna mužu jer sve što sam ikad zaradila potrošila sam na krpe, porodicu, prijatelje, uložila u karijeru. Da je na meni, živeli bismo u jednom velikom garderoberu, prodavali bismo cipele, palili bismo cipele u nekom kaminčiću da se ogrejemo - rekla je Jelena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
najvažnijastvarnasvetu

18.06.2020 14:53

kako ovi lako daju lovu za fudbal čak ne mora ni da se igra.