(FOTO) Nikada ga nismo videli, a u braku su već 25 godina: Ovo je muž Jelene Bačić Alimpić!

Autor:

Zabava

16.06.2020

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja voditeljka i poznata književnica Jelena Bačić Alimpić pojavila se sinoć na promociji nove knjige Vesne Dedić ruku pod ruku sa suprugom Miroslavom, sa kojim je više od dve i po decenije u braku.

RepublikaFoto: instagram.com/jelena_bacic_alimpic
Jelena Bačić Alimpić

Jelena je bila odlično raspoložena, dok nemamo prilike da je često vidimo sa mužem na javnim događajima u srpskoj prestonici.

Voditeljka i spisateljica Jelena Bačić Alimpić živi u skladnom braku već 25 godina sa istražnim sudijom Višeg suda u Novom Sadu, Miroslavom Alimpićem.

Miroslav i Jelena imaju ćerku Dunju i sina Marka, njih dvoje su se upoznali na njegovom radnom mestu, kada je Jelena trebala kao svedok da se pojavi na sudu. Pošto zbog obaveza nije stizala da dođe na sud Alimpić je poslao policiju po nju. Zbog toga je bila veoma ljuta, ali je na kraju obavila svoju građansku dužnost, pisali su mediji tada.

Foto: instagram.com/jelena_bacic_alimpic
Jelena sa suprugom

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading