Veljkova svastika voli žestoke momke: Bojana slaba na Surčince, pre Šijana bila sa još tri njegova druga!

Autor:

Zabava

17.06.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snajka Veljka Ražnatovića Bojana Rodić, koja trenutno uživa u vezi sa Mirkom Šijanom, iza sebe ima buran ljubavni život. Kako Srpski telegraf saznaje, Bojana je pored sebe uvek imala opasne momke, a zajedničko im je to što su četvorica iz istog društva.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Mirko i Bojana

Naime, Rodićeva, sudeći po izborima, posebno je slaba na Surčince. Prema tvrdnjama izvora, uprkos tome što su joj momci važili za uticajne i opasne, ona je bila ta koja se za sve pitala i vodila glavnu reč.

- Bojana je prelepa devojka i lepotu koristi veoma dobro. Voli da koketira i slaba tačka su joj Surčinci, što se kaže, žestoki momci. Nju privlači moć kod muškarca i to da se pored njega oseća bezbedno. Zato i ne čudi što se baš u Mirka zaljubila, kad pored toga što je Surčinac, slovi i za momka koji je neustrašiv i koji je spreman na sve - govori dobro obavešten izvor i navodi da je Bojana bila sa još tri Šijanova druga.

RepublikaFoto: instagram.com/miresijan
Bojana i Mirko

- Svi su u čudu kako je Mirko progutao činjenicu da je Bojana pre njega bila sa još tri njegova druga, što se kaže, bila je sa celom njegovom ekipom, pa je na kraju završila kod njega. Sa Stefanom Karićem, Kostadinom Terzićem i Dejanom Savićem. Oni se svi druže i prilično su bliski, a zajedničko im je to što su samostalni i uticajni. Bas onakvi kakve Bojana voli - završava priču izvor.

Svi su u čudu kako je Mirko progutao činjenicu da je Bojana pre njega bila sa Karićem, Terzićem i Savićem

Kako dalje saznajemo, Bojana je rešena da se skrasi pored Mirka. Već se uselila u njegovu porodičnu kuću u Surčinu, a Goca Božinovska se prvo protivila novoj snaji, a onda je naprasno zavolela.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Bojanom i Mirkom, ali se oni do zaključenja ovog broja nisu javljali na naše pozive niti su odgovarali na poruke.

Foto: instagram.com/printscreen

Bila i sa Cecinim bratom Milanom

U isto vreme kada je Veljko otpočeo vezu sa Bogdanom, zaljubili su se i Milan Marinković i Bojana Rodić. Kako upućeni tvrde, provodadžija ovim ljubavima bila je Anastasija. Bojana je tada prvi put osvanula u medijima, koji su nedeljama pisali o njenoj ljubavi sa Cecinim bratom. Međutim, ta veza nije potrajala, pa su već posle nekoliko meseci prekinuli vezu.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Goca: Hoću da mi Bojana rodi unuče

Mirkova majka Goca Božinovska, nakon što je upoznala Rodićku, ne krije oduševljenje iako je pre samo nekoliko meseci imala o njoj drugačije mišljenje:

- Bojana je sjajna devojka, vidi se da voli mog Mirka. Mnogo sam srećna i sad bih baš volela da se venčaju, pa da i ja dobijem unuče, kao Ceca! Vidi se da je dete iz jedne poštene i domaćinske kuće. Mirko mi je pričao koliko su joj roditelji divni. Videla sam priju Danijelu kada im je bila slava, pa je Mirko zvao mene preko video-poziva i ona mi je mahala, mila neka žena. Akobogda, uskoro ćemo da se zvanično upoznamo, jedva čekam da ih ugostim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading