Napadnuta trudna Tamara Đurić!

Autor:

Zabava

16.06.2020

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić će 28. juna, na veliki srpski praznik Vidovdan, izgovoriti sudbonosno "da" svom izabraniku Nikoli, sa kojim čeka dete. Starleta je nedavno saznala da je u drugom stanju, a kako je priznala, raduje se tome što će se ostvariti kao majka. No, pre toga će zablistati u venčanici, a kako saznaju beogradski mediji, ono što će nositi na svojoj svadbi biće prava haljina iz snova.

RepublikaFoto: e-stock agency
Tamara Đurić

Đurićeva je trudna već tri meseca, međutim njena linija ne odaje utisak da je poznata starleta u blagoslovenom stanju, kao ni njene aktivnosti. Tamara uživa u svakom danu i priprema se za poseban dan, a danas je svoje pratioce iznenadila specijalnom fotografijom.

Prizor koji su ugledali fanovi srpske starlete ostavio ih je bez daha, međutim, među onima koji su hvalili izdanje buduće mame, bilo je i onih koji su je napali uvredljivim rečima.

- "Samo da nisi plastična kakva bi riba bila, je*te", "Povraća mi se", "Strašno, na šta ličiš", "Izgledaš glupo" - neki su od ne tako pozitivnih komentara koji su upućeni na račun žene u drugom stanju.

Fotografiju možete pogledati OVDE.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#3month❤️

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on Jun 16, 2020 at 7:16am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Maki

16.06.2020 22:21

Ova ne izgleda ko trudnica vec ko fuksa!I da nije trudna i da jeste!Obucena bljak

Deda

17.06.2020 09:34

I ona je druge napadala i šamarala. Teško tukla i za kosu čupala i vukla. Ostarila pa zaboravila.