Zgranula se! Jovana Joksimović žešće sasekla Đurišićku u emisiji uživo, nije očekivala ovakav odgovor od folkerke!!

Autor:

Zabava

16.06.2020

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovoga "Jutra" otkrila je kako bira pesmu za sebe, kao i kako izgleda snimanje "Zvezda Granda" u novim uslovima.

RepublikaFoto: TV Prva/printskrin
Jovana Joksimović

Da podsetimo, Jovana je nedavno bila u kontaktu sa Ražnatovićima, nakon čega se testirala na koronavirs, a test se pokazap kao negativan, te svoju emisiju može da nastavi na radost velikog broja gledalaca.

Svi nastupi planirani za ovo leto, pomereni su za sledeće, a gotovanja po Srbiji uveliko ugovara, a pevačica takođe otkriva da će konačno sa svojim kolegama ponovo normalno da peva i da je pevačicam i pevačicama pao kamen sa srca.

Imali ste snimanja "Zvezda Granda, vratili ste se snimanju i uobičajenom životu, ali kako razmišljate, izbaciću novuu pesmu zato što je lepa, ili zato što ću biti u centru pažnje? Kako razmišljate vi pevači posle korone?

RepublikaFoto: Republika.rs
Snežana Đurišić

"Izbaciću pesmu jer se meni sviđa, a sa velikom nadom i verom u boga da će biti hit", rekla je iskreno kroz smeh Jovani Joksimović.

Voditeljka se na pevačicine reči valjala od smeha, a nije mogla da ne prokomentariše da je odgovor "Hit"!

Pevamo u skladu sa vremenom u kojem živimo, ali i u skladu sa našim godinama. Postoji nešto što je primereno i neprimereno..." počela je Snežana o danjašnjoj estradi, ali se dotakla i "Zvezdi Granda".

Ipak, najbolja scena emisije bila je kada je Jovana nakon svog pitanja dobila odgovor pevačice da sa verom u boga izbacuje pesmu, kada nije mogla da zaustavi svoj smeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading