Prepustila karijeru profesionalcu: Seve šutnula Igora, pa vratila menadžera!

Autor:

Zabava

16.06.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Splitska pevačica Severina Kojić ponovo sarađuje sa muzičkim menadžerom Tomislavom Petrovićem, a za njihovu obnovu saradnje nakon godinu dana, koliko nisu bili u najboljim odnosima, prvi su saznali samo bliski prijatelji.

RepublikaFoto: youtube.com
Severina Vučković

Iako su je problemi u bračnoj zajednici sa Igorom Kojićem potpuno poremetili, hrvatska umetnica vraća se dobro poznatom terenu i zajedno sa menadžerom nastavlja sa karijerom tamo gde su stali.

Poslovna saradnja između Seve i Petrovića pukla je u martu 2019. godine, nakon dugih 17 godina saradnje, a nakon što je odlučila da stavi tačku na brak sa Igorom, ponovo pravi planove sa menadžerom zaslužnim za ekspanziju njene karijere i bez kojeg je imala poteškoća da proda album, ali i da puni klubove nakon kraha njihovog dugogodišnjeg prijateljstva.

- Severini je opala popularnost i činilo se da stagnira otkako je prekinula kontakt sa Tomicom, s vremenom je shvatila da stvari ne funkcionišu onako kako bi ona želela i odlučila je da se vrati muškarcu koji je zaslužan za veliki deo njenog predstavljanja u svetu šou-biznisa. Teže je prodavala album, više i nije toliko atraktivna kao nekada, vidno je smršala i ima zdravstvenih problema sa kojima se bori i najbolja opcija joj je bila da se ponovo vrati menadžeru i napravi nešto pametno nakon pauze. I emisija koju je snimala za Instagram nije naišla na dovoljno pozitivan utisak, pa se vratila starom dobrom receptu - otkriva za naš list izvor upućen u pozadinu priče.

Povratak Petrovića, koji će se fokusirati na njenu karijeru u ovom turbulentnom postkorona razdoblju i te kako je logičan potez, budući da je broj ljudi na koncertima i dalje ograničen, a mnogi klubovi uopšte neće otvoriti vrata ove sezone. Tomicu je nakratko zamenio Alen Ključe, angažovan na Sevinoj turneji, a nakon glasina o prekidu saradnje, Petrović nije medijima davao nikakve izjave.

RepublikaFoto: e-stock/S. FILIPOVIĆ
Ućutkala malog Kebu
Nakon što je Igor Kojić na Instagramu pokušao da ismeje Milana Popovića, Severina nije bila ni malo blaga prema njemu. Momentalno je morao da izbriše sa svog profila sve ono što se pevačici nije svidelo i što bi moglo da poljulja njen spor koji vodi sa bivšim mužem oko sina Aleksandra. Kako dalje saznajemo, Mali Keba više ne progovara, tj. ne oglašava se na društvenim mrežama otkako ga je pevačica ućutkala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading