Ovome se niko nije nadao: Marija Šerifović otkrila ko će biti u žiriju u narednoj sezoni "Zvezda Granda"!

Autor: Alo

Zabava

14.06.2020

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesecima unazad se priča o tome da Marija Šerifović od sledeće sezone neće biti u žiriju "Zvezda Granda", a sada je ona jednom rečenicom otkrila da li je to istina.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Marija Šerifović

Nakon što je pet godina provela ocenjujući kandidate u ovom muzičkom takmičenju, pevačica je i sama izjavljivala da od sledeće godine ne planira da nastavi sa tim.

Ipak, izgleda da se nešto promenilo u međuvremenu, jer je Marija tokom sinoćne epizode ipak otkrila da ćemo je i sledeće sezone gledati u žiriju "Zvezda Granda".

Naime, dok je komentarisala svoju takmičarku Maricu Đukić, na kraju joj je saopštila da će nastaviti rad sa njom u sledećoj sezoni, pošto takmičari koji su se ove godine takmičili nastavljaju učešće u ovom muzičkom šouu i naredne godine, jer je situacija sa koronavirusom izmenila pravila.

- Vidimo se u septembru - poručila je kratko Marija Marici, što je sasvim dovoljno da se zaključi da Šerifovićeva ostaje u žiriju ovog muzičkog takmičenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading