BORA ČORBA SNIMIO DUET SA PINKOVOM ZVEZDOM!

Autor: J. V.

Zabava

19.10.2017

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Superfinalista druge sezone "Pinkovih zvezda" Pavle Dejanić neizmerno je srećan budući da ima čast da snimi duet sa čuvenim rok sastavom "Riblja čorba".

 

Uskoro ljudiiiii!!! #boradjordjevic #ribljacorba #pavledejanic #duet #novo

A post shared by Pavle Dejanic (@pavle_dejanic) on Oct 18, 2017 at 9:46am PDT

Bora mi je već dva puta ostvario san, prvi put kad sam pevao sa njim na Ušću pred 100.000 ljudi, a pesma "Tamna strana medalje" je san broj dva - priznao je Dejanić.

Pavle je otkrio da je njihov duet "Tamna strana medalje", za koji su snimili i spot, proizvod velikog poštovanja i ljubavi između njega i Bore.

Pesma je ludi rokenrol i svojevrsna kritika društva - pevamo o svemu što ne treba i kako ne treba, ili što smo se obojica složili, pesmom smo dali počast za pošast - objasnio je mladi pevač.

 

 

Paradoks! :D #pavledejanic #lonsdaleboxing

A post shared by Pavle Dejanic (@pavle_dejanic) on Oct 17, 2017 at 5:08am PDT

 

Spot ove pesme će biti i više nego zanimljiv, s obrirom na to da će biti snimljen u ringu u kom će Bora i Pavle odmeriti snage, a na snimanju spota učestvovali su svi članovi popularnog benda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading