Pevač u ozbiljnoj novčanoj krizi: Đani moli sud da nastupa!

Autor: Irena KARIĆ

Zabava

13.06.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevaču Radiši Trajkoviću Đaniju 17. aprila je izrečena kazna kućnog pritvora i zabrane kretanja u roku od tri meseca, a nakon restriktivnih mera koje su mu ograničile slobodno kretanje zatečen je u četvrtak na jednoj privatnoj proslavi, tokom koje se vratio mikrofonu. Da bi napustio stan, morao je od suda da traži posebnu dozvolu, kojom mu je omogućeno da održi nastup.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Đani

- Ðani je pred tužiocem morao da napiše da je istina da je prekršio zabranu javnih okupljanja i da prizna krivicu. On će moći da ide na nastupe ako to bude tražio, a svaki će morati unapred da se odobri. Nastupi se u ovim slučajevima uglavnom dozvoljavaju jer je to njegov posao, od kojeg izdržava porodicu. Zbog toga je, čim su ga pozvali da peva na privatnoj zabavi, od suda zatražio dozvolu, koja mu je dan pred nastup odobrena. Međutim, on je naveo da na tezgu mora da ode oko 22 časa i da peva do dva! Nakon što mu je to odobreno, pevač posle svirke nije smeo, kao što je ranije imao običaj da se zadržava, već je u 2.15 morao da se javi da je stigao u stan - otkriva izvor za Star i dodaje:

- Ðani ne odbija nijedan nastup jer su mu potrebne pare. Em plaća stan koji je kupio u Beogradu na vodi, em planira sinu Milošu da na jesen pravi svadbu, te mu je svaki dinar potreban. Jedino što mu je baš cimanje da juri te dozvole i da čeka da li će mu odobriti ili ne, a i on nije neko ko je navikao da gleda na sat, a sad to mora jer ne sme da kasni nikako. Ako prijavi da peva do dva ujutru, a peva u Beogradu, za 15 minuta mora biti u stanu. Ako peva van Beograda, mora da izračuna tačno u minut koliko mu je potrebno da sa svirke stigne kući da ga ne bi kaznili.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Đani

Mora da izračuna tačno u minut koliko mu je potrebno da sa svirke stigne kući da ga ne bi kaznili, tvrdi izvor

Izvor blizak pevaču dodaje da Ðani jedva čeka da mu se kućni pritvor ukine.

- Kuća me videti neće kada mi se ukine pritvor - našalio se jedan od najplaćenijih folkera, kojem je novonastala situacija poremetila sve planove.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Slađa brani Đanija

Supruga Radiše Trajkovića jednom prilikom je stala u njegovu, ali i svoju, odbranu usled velikog broja negativnih komentara koje su dobijali usled nenamernog kršenja pravila za vreme policijskog časa, kada su zateknuti u lobiju luksuznog hotela van dozvoljenog termina.

- Imamo pravo da izađemo iz kuće od 13 do 15 časova. Svi su opleli po nama kao da smo uradili ne znam šta, nije čovek ubio čoveka, pa ne sme da izađe napolje. Ovo je preterivanje. Ako se piše, neka se piše bar kako jeste, a ne gluposti. Nisam dužna da se pravdam, izašla sam, sedela sam, popila piće, imam pravo na to, da šetam, da odem kod lekara - izjavila je tom prilikom Slađana Trajković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading