Šaviji nudili 5.000 evra za noć: Isplivali skandalozni detalji iz života poznate starlete!

Autor: Alo

Zabava

12.06.2020

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša takmičarka "Parova" atraktivna Nataša Šavija je pažnju na sebe je privukla neprimerenim izjavama za mladu reprezentaciju Srbije, obećavajući nagradu ukoliko pobede Brazil na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu.

RepublikaFoto: youtube.com/Nataša Šavija
Nataša Šavija

Oprobala se kao glumica u domaćoj TV seriji „Folk“ u kojoj je tumačija ulogu Mace, pevačice u usponu.

Njen partner u seriji je bio Dragan Bjelogrlić. Objavila je dve pesme: „Kazna“ i „Ne brini“, a pojavila se u spotovima „Zauvek i kraj“ Marka Vanile i „Taguj me“ Fantastik benda. Za potrebe drugog spota se ljubila sa pevačem benda i bila na plaži u toplesu. Pored glume i pevanja, bavi se i modelingom. 

RepublikaFoto: instagram.com/natasa.savija
Nataša Šavija

Šavija je svojevremeno tvrdila da su neki biznismeni bili spremni da plate 5.000 evra za noć sa njom, ali odbila ih je jer se ne bavi prostitucijom. Govorila je da ima bogatog dečka kome otvoreno traži novac kada joj je potreban. Međutim, sada ističe da je sama svoj gazda, te da ne želi da zavisi ni od koga, a kamoli ne od jednog muškarca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Second hand

14.06.2020 07:19

Na koliko je pristala?!? 200e, proverena informacija!!!

Domar

14.06.2020 11:32

Sama sebi diže cenu u nebesa.