(FOTO) On je bio Cecina prva ljubav: Evo kog čoveka je folk diva volela pre Arkana!

Autor: Informer

Zabava

11.06.2020

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ražnatović, važi za jednu od najvećih balkanskih zvezda, a svoju karijeru je započela sa petnaest godina. Njen prvi momak za kojeg je javnost saznala bio je Vladan Lukić.

RepublikaFoto: Promo foto
Ceca Ražnatović

Ljubav između popularnog fudbalera i perspektivne pevačice počela je još 1989. godine, kada je Cecina karijera krenula uzlaznom putanjom, a Vladan je bio već poznat kao igrač Crvene Zvezde i veliki zavodnik.

Čak se pričalo da su se verili i očekivala se svadba. Ljubav se ugasila 1990. kada je Lukić otišao u vojsku i rastali su se. Kako se pisalo, njena pesma "Pustite me da ga vidim" navodno je posvećena prvoj ljubavi.

Interesantno je da je za vreme bombardovanja Vladan Lukić igrao u Mecu i imao je prilično dobar ugovor sa francuskim klubom. Ipak, nije mogao da podnese da u takvo vreme on igra fudbal, dok njegov narod pati. Raskinuo je ugovor i vratio se u Srbiju.

Ceca i Vladan su se upoznali kada je pevačica imala 15 godina, a bivši fudbaler 18 godina.

Kako Vladan izgleda možete pogledati OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading