Drastična transformacija! Nakon operacije želuca drugi čovek: Darko Lazić smršao preko 60 kilograma!

Autor: Irena KARIĆ

Zabava

12.06.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić promenio je lični opis i trijumfuje u borbi protiv viška kilograma. Folker je snimljen u jednom kafiću sa verenicom Marinom Gagić, koja mu je bila nesebična podrška u njegovoj borbi za zdravlje, a, sudeći po prizoru, Darko izgleda gotovo neprepoznatljivo.

RepublikaFoto: youtube.com/Glamur TV HAPPY
Darko Lazić

Ekipa emisije "Paparaco lov" uslikala je Darka sa Marinom u momentu kada je krenuo ka teretani, gde vredno vežba i treningom dodatno topi masne naslage, a, kako se navodi, on je izgubio više od 60 kilograma. Vidno je oslabio i posvetio se zdravim životnim navikama, a nakon saobraćajne nesreće doneo je nekoliko drastičnih odluka koje su mu bitno promenile svakodnevnu rutinu.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Ovako Darko sada izgleda

Zahvaljujući intervenciji kojom je smanjio želudac, ubrzao je proces gubitka kilaže, a godinama mu je višak kilograma kojih nije mogao da se reši pravio i zdravstvene komplikacije, posebno nakon saobraćajne nesreće, u kojoj je zadobio ozbiljne povrede koje su ostavile posledice.

- Kilogrami su mi predstavljali veliki problem, te sam tražio način da ih se rešim. Fizikalnu terapiju nisam mogao u potpunosti da izvodim, a i kretanje mi je predstavljalo problem zbog kilograma. Osim svega toga, krvna slika nije bila baš najbolja i to je pretilo da nastanu mnogo veći problemi. Na stranu sve to, nisam mogao normalno ni da se krećem jer sam konstantno imao bolove, što me je baš mučilo - izjavio je jednom prilikom Darko i otkrio za koje rešenje se odlučio.

Apetit mu se smanjio jer želudac više ne može da primi veliku količinu hrane, gotovo upola manje nego ranije

- Pričao sam se lekarima i oni su mi rekli da je najbolje rešenje da smanjim želudac. U prvom trenutku bio sam uplašen, plašio sam se komplikacija koje bi mogle da nastanu - rekao je jedan od najplaćenijih folkera.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Darko Lazić

Kako izvor blizak paru navodi, Lazić je pored obavezne dijete nakon procedure smanjenja želuca, uveo i fizičku aktivnost.

Kuk je počeo da mu slabi zbog kilaže, operacija je bila najbrže rešenje, tvrdi izvor

- Marina mu kuva zdrave obroke, pune voća i povrća, navikla ga je na kuvanu hranu i jako lepo utiče na njega. On redovno vežba i sve to u kombinaciji dalo je sjajne rezultate. Uz dijetu je morao da ima i fizičku aktivnost koju on nakon saobraćajne nesreće nije mogao da ima. Kuk je počeo da mu slabi zbog kilaže koju je nabacio za vrlo kratko vreme. Nije ni mogao da smrša drugim putem jer su mu ekstremiteti bitno oslabili. Apetit mu se smanjio jer želudac više ne može da primi veliku količinu hrane, gotovo upola manje nego ranije. Učinio je veliku stvar za svoju budućnost i stvarno se uozbiljio - otkrio je za naš list izvor.

Foto: instagram.com/vukmob1

Ni traga od mišića Vuka Moba

Popularni reper Vuk Mob važi za jednog od najboljih frajera na domaćoj javnoj sceni, te je svoje mišićavo telo uvek isticao u prvi plan. Da su karantinski dani na njega ostavili uticaja, svedoče i nove fotografije na Instagramu, na kojima se vidi da je za sada rekorder u nabacivanju kilaže, te je dobio komentare da se gotovo izdeformisao. Kako sam navodi, u pitanju je velika depresija. "Vuk Mob propao", "Lik dobio bojler umesto pločica", "Ni traga od mišića, šta ti bi?" samo su neki od komičnih komentara na račun njegovog novog izdanja.

Foto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ

Prvi snimak trudne Ane

Lazićeva bivša supruga Ana Sević u trećem je mesecu trudnoće, a prve snimke atraktivne pevačice zabeležila je ekipa "Paparaco lova", na kojima se, kao i uvek, doterana pojavila u jednom elitnom beogradskom naselju u šetnji sa ćerkicom Lorenom.

- Ana se oseća odlično i Danijel je jako pažljiv prema njoj. Ima sve što poželi, a nije zahtevna trudnica. Ana blista i jedva čeka da postane mama - otkrila je Sevićkina prijateljica.

Foto: Prntscrin

Lazić: Tri meseca sam jeo kašice

Zbog nove kilaže Darko je morao kompletno da obnovi garderobu, a, kako je sam istakao, osladilo mu se novo jelo.

- Marini je mnogo lakše sada jer kad sprema Alekseju hranu, sprema i meni, tako da se mi otimamo. Tri meseca sam jeo kašice koje i beba jede, tako da on i ja vodimo rat - izjavio je Darko.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading