Ovo niko nije znao: Otkrivena istina o ljubavnom životu Dejana Milićevića!

Autor: Story

Zabava

10.06.2020

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Život Dejana Milićevića nikada nije zauzimao stranice "žute štampe", iako je nekoliko decenija unazad i te kako prisutan na estradi, kao verni saradnik mnogih pevačkih zvezda.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Dejan Milićević

Modni fotograf i reditelj do sada nije javnosti predstavio svoju drugu polovinu, a na pitanje o tome šta bi promenio u svom životu da može, on je iskreno odgovorio da su ga uspesi na poslovnom planu koštali na privatnom.

- Možda sam mogao eventualno da napravim bolji balans između poslovnog i privatnog. Zbog posla sam potpuno zapostavio sebe i emotivni život. Često me pitaju da li imam nekog, ali tu je jedna velika praznina i ne verujem da ona u skorije vreme može da se popuni - ispričao je Dejan za "Story".

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dejan Milićević

- Nemam više živaca za romantiku i kompromise, odvikao sam se od takvog načina života. Ne znam da li je to došlo s godinama ili je u pitanju odbrambeni mehanizam kojim pokušavam da se zaštitim od povređivanja - dodao je Milićević.

- Mnogo puta sam se u životu opekao, a svaki pokušaj da ostvarim vezu se završavao neslavno. Ne može čovek sve da ima, negde moraš da platiš. Uspeh na poslu sam platio neuspehom na emotivnom planu. Stoga sam, poslednjih godina, potpuno odustao od želje da se zaljubim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading