Evo da li će nas "Hurricane" predstavljati na Evroviziji 2021. godine!

Autor: Espreso

Zabava

10.06.2020

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U medijima su se pojavila nagađanja da bi sledeće godine grupa "Hurricane" mogle da nas predstavljaju na pesmi Evrovizije bez održavanja Beovizije, te su beogradski mediji rešili kontaktiraju nihov PR tim.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Hurricane, Ivana, Ksenija i Sanja

Nakon što je Evrovizija ove godine bila bez takmičarskog karaktera zbog pandemije koronavirusa , Evropska radiodifuzna unija je odlučila da se takmičenje sledeće godine održi u Roterdamu.

U medijima su se pojavila nagađanja da bi sledeće godine Hurricane mogle da nas predstavljaju na pesmi Evrovizije bez održavanja Beovizije.

Tom prilikom njihov PR tim dao je izjavu.

- Mi čekamo zvaničnu informaciju RTS-a koju ćemo najverovatnije dobiti u septembru ili oktobru. Pojavila su se nagađanja, želje i aludiranja od strane medija, publika i fanova, ali da mi konkretno imamo neku zvaničnu informaciju od RTS-a, zaista nemamo - rekli su iz Pr tima grupe "Hurricane".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading