(FOTO) Ponovo je ribetina! Milica Todorović neviđeno smršala: Pevačica se bukvalno istopila, evo kako izgleda!

Autor: Republika, Hit, Informer

Zabava

10.06.2020

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Todorović otkrila je da je imala problem sa viškom kilograma, te da je u najtežem periodu života imala 71 kilogram. Pre godinu dana je rešila da vrati staru liniju zbog zdravlja, i to režimom ishrane u kojem nema gladovanja.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Milica Todorović

- Svi znamo kako se skidaju kilogrami, ali to uglavnom ne primenjujemo. Uživam u hrani i mnogo volim da jedem! I kad sam se ugojila, tih nekoliko kilograma viška mi smetalo - započela je pevačica, pa nastavila:

- Nisam doživljavala sebe kao bucku! Ipak, bila sam svesna da to što radim nije dobro za zdravlje, posebno zato što je na mom jelovniku uglavnom preženo, masno i slatko... To se godinama taloži, usporava metabolizam i može da izazove razne bolesti -  rekla je Milica Todorović, i otkrila kako je smršala.

- Najviše sam smršala tokom samoizolacije. Imala sam vremena da se detaljno posvetim pravilnoj ishrani - rekla je Todorovićeva i istakla da sada ne može ni da zamisli da pojede nešto što je ranije redovno konzumirala.

Milica je između ostalog objavila novu sliku na svom profilu na Instagramu i pokazala kako sada izgleda:

Fotografiju možete pogledati OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading