Upao je u komu i nakon reanimacije nije izdržao: Ana Nikolić u suzama!

Autor: Hit informer

Zabava

10.06.2020

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić je progovorila o najgorem periodu iz njenog života. Kada je imala 20 godina, pevačica je ostala bez oca Dušana koji joj je bio oslonac, uzor i veliki prijatelj.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ana Nikolić

- To mi je najteži period u životu. Kada je doživeo infarkt, imao je 43 godine, skoro kao ja sada. Moja tetka, koja je zdravstveni radnik, reanimirala ga je i vratila mu funkcije srca. Bio je 23 dana u komi iz koje se nikad nije probudio - priča pevačica dok joj se oči pune suzama.

I danas se seća da se njena majka Milijana nije odvajala od oca, dok ona nije izlazila iz kreveta:

- Prespavala sam ta 23 dana. Nisam imala snage da ga gledam na aparatima. Do poslednjeg trenutka sam se nadala da će se probuditi. Ali i da se probudio, verovatno bi bio kao biljka jer mu je mozak ostao bez kiseonika. A to bi bilo još gore.

Dve decenije kasnije, Ani otac nedostaje, ali je s vremenom naučila da živi sa bolom. U početku se sa tugom borila tako što je stalno radila na sebi:

 Umro je 11. maja, a ja sam tog meseca dala čak šest ispita i očistila godinu na Višoj dizajnerskoj. Otišla sam sa mamom i bratom Markom na more, trudila se da nastavim sa životom. Ali kako je vreme odmicalo, bilo je sve teže. Kada prođe neko vreme, shvatiš šta se zaista dogodilo. Prolazila sam kroz razne faze: nekada sam radila kao luda, nekada sam se zatvarala u sobu i danima plakala. I danas imam te momente kada me moje tuge polome.

Baš u tim trenucima kada je najviše obuzme depresija, otac joj najviše fali.

- Kada se osetim bespomoćno i kada ne znam kojim putem da krenem, dala bih sve što imam da je živ. Pomislim: "Samo da je tu da ga pitam, da mi da savet" - priznaje Ana i ne uspeva da savlada suze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading