Nakon hapšenja sve isplivalo: Evo šta je Tijana radila te noći kad je upala policija i uhapsila je, zgrozićete se!

Autor: Blic

Zabava

06.06.2020

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom saslušanja u Tužilaštvu i Sudu BiH Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, negirala je krivicu i odbacila optužbe da je ona organizovala i dovela devojke u vikendicu kod Bijeljine. Kako se navodi, Tijanu policija i tužilaštvo terete da je ona bila navodno jedan od organizatora orgija i narko žurki, kao i da je njen "posao" bio da dovede devojke u tu vikendicu.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Tijana Ajfon

- Tijana je prilikom ispitivanja odbacila te navode i tvrdila da je ona samo došla na žurku, na koju je bila pozvana - rekao je izvor.

Podsetimo, starleta Tijana Ajfon je sa većim brojem osoba zajedno uhapšena u akciji "Kristal", posle čega joj je određen pritvor od mesec dana.

Ostale osobe su puštene na slobodu.

Strogim odredbama krivičnog zakonika BiH za ta krivična dela predviđene su višegodišnje kazne zatvora.

Ko vrbuje, preveze, sakrije, pruži zaštitu ili na drugi način omogući boravak krijumčarenih lica u Bosni i Hercegovini kazniće se kaznom zatvora od šest meseci do pet godina, međutim ko to učini u sastavu organizovane grupe ili grupe za organizovani kriminal, počinilac će se kazniti kaznom zatvora od tri do 15 godina!

Uz to, u Krivičnom zakoniku se navodi da ko upotrebom sile ili pretnjom upotrebe sile ili drugim oblicima prinude, otmicom, prevarom ili obmanom, zloupotrebom ovlašćenja ili uticaja ili položaja bespomoćnosti ili davanjem ili primanjem isplata ili drugih koristi kako bi privolio lice koje ima kontrolu nad drugim licem, vrbuje, preveze, preda, sakrije ili primi lice u svrhu iskorišćavanja tog lica u državi u kojoj to lice nema prebivalište ili čiji nije državljanin, kazniće se kaznom zatvora od najmanje pet godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading