(VIDEO) Se*si stajlingom ubila koronu: Nataša Bekvalac zablistala na prvom nastupu u Beogradu posle pandemije!

Autor:

Zabava

04.06.2020

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac u belom seksi korsetu napravila je pravu pometnju na otvaranju sezone jednog od najpopularnijih beogradskih splavova, te se za njen nastup tražila karta više.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Nataša Bekvalac

U prepunom "Portu" među VIP gostima našli su se najmlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković, zatim blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah, ali i rijaliti učesnica Sanja Stanković. 

- Sigurno ne bih izgledala ovako da nisam imala stručnu pomoć. Uzbuđena sam što sam opet u prillici da osetim energiju svoje publike i jako sam srećna što smo večeras svi doživeli da opet ne moramo da se socijalno distanciramo. Volim da eksperimentišem sa odevnim stilovima, i večeras sam malo hrabrija i smelija u svom pojavljivanju - rekla je Nataša i zahvalila se svima koji su pratili njen koncert preko aplikacije koja je u jednom delu emitovanja imala čak 60.000 gledalaca.

Bekvalčeva je sjajnim performansom dovela atmosferu do usijanja uz hitove "Mala plava", "Ja sam dobro", "Dođi mami" i mnoge druge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading