Porodila se Bogdana Rodić! Čestitke pljušte!

Autor:

Zabava

03.06.2020

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdana i Veljko Ražnatović postali su roditelji, a najveća srpska muzička zvezda je sa nepunih 47. godina postala baba.

Foto: Instagram/printscreen
Anastasija i Ceca

 Od danas njihov život je bogatiji za sina koji je rođen u jednoj beogradskoj klinici. Beba je po rođenju teška 3,360 kg, duga 53 cm, te je dobila ocenu 10 na porođaju.

Porođaj  je obavljen pomoću carkog reza, a izvršio je doktor Milenko Proročić koji je na porodio Veljkovu majku Svetlanu oba puta. Veljko Ražnatović je prisustvovao porođaju i zajedno sa svojom suprugom ugledao naslednika kojem je ime dao po svom pokojnom ocu - Željko.

Sa druge strane, danas je rođendan Bogdaninom ocu, Bogdanu, te je prvog unuka dobio kao najveći poklon. Očigledno je da će u porodičnom domu Ražnatovića od ovog juna biti po dva razloga za slavlje, prvi rođendan Željka, a drugi 14.juna kada je rođendan Cece Ražnatović. Inače, Bogdana i Veljko su se venčali 24.11.2019. godine u Beogradu, a pre toga su bili u emotivnoj vezi dve godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading