Tanja Savić u očajnom stanju: Preklinjala muža da joj dovede decu iz Australije, on prestao da joj se javlja!

Autor: Alo.rs

Zabava

01.06.2020

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako pišu domaći mediji, pevačica Tanja Savić gorko je zažalila što je dopustila svom suprugu Dušanu da odvede njihove sinove u Australiju, a prema tvrdnjama, Jovančević uporno odbija da se sa sinovima vrati u Srbiju. Inače, pevačica zbog vanrednog stanja nije mogla da otputuje u Australiju, jer nema državljanstvo te zemlje.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Tanja Savić

- Kada je proglašena pandemija korona virusa, Tanja i Dušan su se dogovorili da je za bezbednost njihove dece najbolje da oni sa ocem odu u Australiju. I Dušan i dečaci su tamo rođeni i imaju australijsko državljanstvo, te su tokom karantina mogli da otputuju iz Srbije. Tanja je morala da ostane, a suprug joj je obećao da će stalno biti u kontaktu i da će se sa decom vratiti čim prođe opasnost od širenja koronavirusa - priča izvor.

- U prvih nekoliko dana po njihovom odlasku, Tanja Savić je plakala po ceo dan i nije želela da izađe iz kuće. Samo je sedela u sobi i gledala fotografije svojih sinova i čekala poziv od supruga kako bi mogla da čuje dečake. Tako je provodila dane u karantinu, a čim je ukinuto vanredno stanje u našoj zemlji, počela je da pritiska Dušana da se sa decom vrati u zemlju. Međutim, Dušan je svaki put pronalazio razlog da odloži povratak, a u jednom trenutku je čak i prestao redovno da joj se javlja - dodao je izvor za gorepomenuti list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading