Nije imao lošu nameru: Nataša progovrila o muškarcu koji je banuo u njenu kuću u Čeneju!

Autor:

Zabava

31.05.2020

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša otkriva sve što se desilo dana kada je doživela neprijatnost u Čeneju!

RepublikaFoto: youtube.com/Glamur TV HAPPY
Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac progovorila je nemilom događaju, koji ju je zadesio pre oko mesec dana, kada je nepoznati muškarac upao u njenu kuću u Čeneju.

- Izolacija me je strašno promenila. Na drugi nači sam počela da gledam svoj odnos s decom, shvatila sam da treba da živimo u trenutku, u sadašnjosti, to nema reprizu. Ja jako volim život i nema šanse da propustim nijedan trenutak u odrastanju svoje dece - rekla je Nataša i otkrila koliko se ugojila u izolaciji.

- Rezultat toga je da smo svi kao prasići izašli iz izolacije, sedam kilograma više. Već sam se stesala, lako je nabaciti, a teško je skinuti - kaže pevačica i ističe da je nakon neprijatnosti koju je doživela na imanju u Čeneju morala da pormeni jednu stvar.

RepublikaFoto: e-stock
Nataša Bekvalac

- Nije prijatno. Ja 20 godina nisam imala neprijatnost. Zaista sam uvek odbijala obezbeđenja i imala animozitet prema tome. Nažalost, desi se nešto da moraš da promeniš pogled na te stvari. Nije bila loša namera, ali je bilo neprijatno. Prilično sam ležerna. Od pre mesec dana sam više počela da vodim računa o sebi - otkrila je Nataša u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading