Ona je pristojna devojka: Dejan Nestorović u jutarnjem programu branio Tijanu Ajfon, evo šta on misli da se dogodilo na Drini!

Autor:

Zabava

30.05.2020

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Tijana Ajfon pre dva dana uhapšena je u Bijeljini gde je trebala da zaradi 8.000 evra za dve noći sa još tri devojke posle orgija.

RepublikaFoto: Srpski telegraf/Novo Jutro
Dejan Nestorović i Tijana Ajfon

Tada je Tijana pokušala sa preostalim devojkama da pobegne u Srbiju preko Drine, ali ih je policija raskrinkala.

U jutarnjem programu TV Pink "Novo jutro" gostovao je i Dejan Nestorović, direktor NVO "Sigurna pozicija" koji je komentarisao ovu temu. Kako je rekao, on poznaje Tijanu Maksimović i dodao je da je ona jedna veoma fina i pristojna devojka, što se, njenog privatnog života tiče.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Tijana Ajfon

- Ovo što se desilo u pograničnom delu Bijeljine je za očekivati. Prostitucija je dokaziva, samo onog trenutka kada se dođe do primopredaje novca - rekao je Nestorović i dodao:

- Ona je jedna vrlo pristojna i fina devojka, što se tiče privatnog života. Ne poznajem je iz ovog drugog aspekta. Ko nama garantuje da one nisu bile na nekoj zabavi? U BiH je i dalje na snazi zabrana okupljanja, te žurke nisu dozvoljene - dodao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading